https://kolorline.hu/Regionális asztalitenisz verseny a Kazinczyban

Regionális asztalitenisz verseny a Kazinczyban

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Regionális asztalitenisz versenyt rendezett április 8-án a Magyar Speciális Olimpia Szövetség, és a Magyar Asztalitenisz Szövetség a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban.
 
Az eseményre az észak-magyarországi régió hat városából érkeztek versenyzők, akik divizionáló mérkőzéseket követően kerültek a döntőbe.

Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője érdeklődésünkre elmondta, esemény célja az volt, hogy az értelmileg sérült versenyzők mozgás, sportolás közben szerezhessenek új élményeket, ami akár mentális állapotukra is pozitív hatással lehet.

 

További híreink

A KolorFUND-dal a lakosság is nyer, nemcsak a vállalkozó

Dátum: 2024. márc 18. 12:52

A Kazincbarcika Város Önkormányzata által 2023-ban újraélesztett KolorFUND pályázatnak köszönhetően több helyi kis- és középvállalkozó jutott olyan vissza nem térítendő támogatáshoz, amelyet vállalkozása fejlesztésére fordíthatott. A 44 nyertes egyike a Kőkorszak Kert Kft.

Deákos diákok hagyták kézjegyüket a Mezeyben

Dátum: 2024. márc 17. 18:24

Telt ház előtt nyílt meg a Kézjegyek című kiállítás március 7-én a Mezey István Művészeti Központ emeletén. A látogatók az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola grafikus tanulóinak munkáiban április 10-ig gyönyörködhetnek.

Összetett március 15-i megemlékezés és műsor Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 16. 17:38

Komplex „sokművészeti” műsorral és Rékasi Károly színművész ünnepi beszéd-felvonásaival tisztelgett Kazincbarcika az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt. A programok főleg a délutánra koncentrálódtak, így ráalkonyodott a koszorúzásba torkolló fáklyás felvonulásra. A város gyermekei viszont már délelőtt megkezdhették a kreatív tiszteletadást.

Az utak mellett a gyalogutak is új aszfaltréteget kapnak — útfelújítások Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 15. 21:28

Az utak mellett a járdák is megújulnak a városban. Összesen 2 és fél kilométernyi útszakasz kap új aszfaltréteget Kazincbarcikán, mintegy 246 és fél millió forintból, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődtek a járdafelújítások is. A munkagépek jelenleg a Május 1. úton dolgoznak gőzerővel.

KolorTV élőben

Programajánló

Nyílt nap az Angyalkert Görögkatolikus Óvodában

Angyalkert Görögkatolikus Óvoda

Pro: Értelem és Érzelem - 25. Internet Fiesta

Egressy Béni Városi Könyvtár

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk