https://kolorline.hu/A három rúgott gól csupán egy pontot ért

A három rúgott gól csupán egy pontot ért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 26. fordulójában idegenben lépett pályára a KBSC. Koleszár György együttese 3-3-as döntetlen játszott a Tállya ellen.

A kék-sárgák remek győzelmi sorozatban voltak a találkozó előtt, így joggal várták el tőlük szurkolóik, hogy idegenben is győzzenek. Igaz a barcikaiaknál sárga lapok miatt Kovács P., Molnár M. és Süttő is hiányzott. A tállyaiak szerényebben szerepeltek eddig a bajnokságban, de most arra készültek, hogy megfricskázzák megyei riválisukat. A házigazdák ennek megfelelően kezdték a mérkőzést, és a 24. percben Galambos találatával meg is szerezték a vezetést. 10 perccel később Polényi duplázta meg a hazai előnyt, és így nehéz helyzetbe került KBSC. Hat perccel a félidő vége előtt a vendégektől Constantinescu volt eredményes, éltetve ezzel a barcikai reményeket.

A második játékrészben rákapcsoltak a kék-sárgák és az 57. percben Tóth Sz. öngóljával kiegyenlítették hátrányukat. A hazai együttes azonban nem elégedett meg a döntetlennel tovább támadott, melynek eredményeként az egykori diósgyőri Lippai talált be Somodi kapujába a 78. percben. A Tállya azonban ezúttal sem tudta megtartani előnyét, mert négy perccel később Kardos újból egálra alakította a mérkőzés állását. A hátralévő időszakban már nem változott az eredmény. A listavezetőt dicséret illeti, hogy kétszer is sikerült az egyenlítés. A Kazincbarcika legközelebb április 16-án húsvét vasárnap fél öttől az MTK II együttesét fogadja. A KBSC továbbra is vezet a bajnokságban a Jászberény és a Monor előtt.

 

Tállya KSE – Kazincbarcikai SC 3-3 (2-1)

Tállya, 400 néző.

Vezette: Veizer.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Paranai (Németh B.), Németh D., Irhás, Pataki (Horváth N.), Lippai, Polényi (Horváth B.), Bihari, Galambos. Edző: Pachinger János.

Kazincbarcika: Somodi – Szemere, Constantinescu, Farkas, Faggyas, Sigér, Burics (Kis), Belényesi, Fekete, Bene, Molnár (Kardos). Edző: Koleszár György.

G.: Galambos, Polényi, Lippai, ill. Constantinescu, Kardos, Tóth Sz. (öngól).

Pachinger János: – Nagyon jó meccset játszottunk a listavezetővel, mind színvonalában mind iramában. Sajnos a vendégek pontrúgásaival meggyűlt a bajunk és a szerencsével is hadilábon álltunk ma, de mindenképpen jár a gratuláció a csapatnak, mert ma is mindent megtettek a győzelemért.

Koleszár György: – Igazi borsodi rangadót játszottunk.

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk