https://kolorline.hu/Húsvét: hűvős, változékony idő

Húsvét: hűvős, változékony idő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedden reggel egy hidegfront éri el hazánkat záporokkal, helyenként zivatarokkal, s ezzel együtt megerősödik az északnyugati szél. Délután 14-19 fok között alakulnak a maximumok. Szerdán már száraz, nyugodt, ugyanakkor hűvös idő várható. Felhős lesz az ég, elsősorban a megnövekvő fátyolfelhőzet szűrheti majd a napsütést. Mérsékelt, helyenként élénk lesz a nyugatias szél. Hajnalban 0-6, napközben 13-18 fokot mérhetünk. Csütörtökön egy újabb hidegfront érkezhet térségünkbe, erős, helyenként viharos szelet és záporokat hozva magával. 14-20 fok valószínű. A hét további részében hűvös, változékony időre van kilátás.


♦ Pollenjelentés

A jó időnek köszönhetően megnövekszik a pollenterhelés. A platán koncentrációja nagyon magas, a tölgy és a fűz virágpora magas szintet érhet el. A nyír, a kőris, a ciprus- és tiszafafélék közepes koncentrációban lesznek jelen.

Ciprusfélék: közepes

Kőris: közepes

Nyár: közepes

Juhar: alacsony

Fűz: közepes

Nyír: közepes

Platán: alacsony

Gomba: alacsony


♦ Orvosmeteorológia

Hétfőn sem várható még fronthatás, hűvös reggel után napközben nyugodt, meleg időre készülhetünk. A hajnali órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A nap folyamán a melegre érzékenyeknél vérnyomás-ingadozás, keringési problémák, valamint enyhe migrénes fejfájás jelentkezhet. Egyeseknél a gyulladásos panaszok is fokozódhatnak. Érdemes kihasználni a kellemesen meleg időt, töltsünk hosszabb időt a szabadban. A hűvös, hajnali órákban azonban még, öltözködjünk rétegesen!

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk