https://kolorline.hu/Sikeres hétvégét zártak a kazincbarcikai kézisek

Sikeres hétvégét zártak a kazincbarcikai kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Remek hétvégét tudhattak magukénak a KKSE kézilabda-csapatai. A hölgyek és a férfiak is idegenben győzték le soros riválisukat.


A Kazincbarcika megyei első osztályban szereplő női együttese Diósgyőri KSE ellen remekül kezdett. Az idegenbeli találkozó első félidejében már tetemes 11 gólos előnyt harcoltak ki Ponyi Szabináék, méghozzá úgy, hogy csupán öt gólt engedélyeztek ellenfelüknek. A második játékrészben is jól védekezett a Barcika és végül 29-17-re győzött és 4 fordulóval a vége előtt 6 pont előnnyel vezet a Tiszaújváros előtt a bajnokságban. A KKSE április 15-én szombaton délben Szerencs együttesét fogadja.

A kazincbarcikai NB II-es férfi együttes is kitett magáért, hiszen Kovács László tanítványai hosszú idő után idegenben is győzni tudtak. Az Eger U23-es csapata elleni mérkőzés első 30 percében hat találattal vezettek a borsodiak és a második félidőben még két góllal tovább tudták növelni előnyüket, így 33-25-re győztek. A KKSE így továbbra is a középmezőnyben a 6. helyen áll 20 ponttal. Legközelebb április 22-én a Balmazújváros U23-as csapatát látják vendégül Koscsó Ádámék, délután 4 órától. 

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk