https://kolorline.hu/A két idegenben rúgott gól három pontot ért

A két idegenben rúgott gól három pontot ért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában Hajdúböszörményben szerepelt a Kazincbarcika. A borsodiak az már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát.

 

A kék-sárgák a mezőnyben utolsóelőtti hajdúságiak ellen egyértelműen a győzelem reményében léptek pályára. Koleszár György együttese mindenképpen arra készült, hogy feledtesse szurkolóival a legutóbbi hazai döntetlent. A barcikaiak jól kezdték a mérkőzést, hiszen már az első félidő 32. percében előnybe kerültek. A KBSC gólfelelőse Farkas János juttatta előnyhöz csapatát. Az első 45 perc vége előtt nem sokkal Constantinescu Dan-Marius duplázta meg a vendég együttes előnyét. A második félidőben előnye birtokában nyugodtabban játszott Kazincbarcika és a hazaiak már nem tudtak szépíteni. A kék-sárgák így továbbra is vezetnek a bajnokságban. A KBSC jelenleg 61 ponttal áll az NB III keleti csoportjának élén. A borsodiak legközelebb április 30-án vasárnap öt órától a DVSC-DEAC II-vel játszanak hazai pályán.

 

Hajdúböszörmény – Kazincbarcika (0-2) 0-2

Vezette: Lovas L.

Hajdúköszörmény: Rácz – Jeremiás, Nagy P. (Kis G. 82.), Nagy R., Szathmári, - Kovács G, Lukács, Lovas M., Barzsó (Tatár 82.), Papp, - Nagy M (Róth 72.).

Edző: Elek Norbert

Kazincbarcika: Somodi – Fekete, Kardos, Molnár M., Belényesi, - Engel (Kis Sz. 66.), Süttő, Sigér (Szemere 82.), Burics, Constantinescu (Bene 88.), - Farkas.

Szakmai igazgató: Koleszár György

További híreink

Pályaválasztási fórum – Kazincbarcikán széles a továbbtanulási kínálat

Dátum: 2022. okt 07. 13:51

A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola szervezésében pályaválasztási fórumot tartottak az általános iskolák végzőseinek és szüleinek az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 6-án. A program helyszínét Kazincbarcika Város Önkormányzata biztosította.

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2022. okt 06. 11:12

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 06. 10:34

Felnőtt és gyermekprogramok, könyvbemutató, író-olvasó találkozók, különböző online programok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 3-a és 9-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Szüreti Vigalom

Mezey István Művészeti Központ udvara

Idősek hónapja –Tökös családi játszóház

Mezey István Művészeti Központ – Gyermekek háza-Kézművesház

Idősek hónapja – Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek táncelőadása

I. Számú Idősek Otthona Klubja Kazincbarcika, Csokonai utca 3.

Idősek hónapja – KolorAkadémia

Mezey István Művészeti Központ

Idősek hónapja – Szépkorúak Színes Világa - Nyugdíjas Ki mit tud?

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk