https://kolorline.hu/A két idegenben rúgott gól három pontot ért

A két idegenben rúgott gól három pontot ért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában Hajdúböszörményben szerepelt a Kazincbarcika. A borsodiak az már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát.

 

A kék-sárgák a mezőnyben utolsóelőtti hajdúságiak ellen egyértelműen a győzelem reményében léptek pályára. Koleszár György együttese mindenképpen arra készült, hogy feledtesse szurkolóival a legutóbbi hazai döntetlent. A barcikaiak jól kezdték a mérkőzést, hiszen már az első félidő 32. percében előnybe kerültek. A KBSC gólfelelőse Farkas János juttatta előnyhöz csapatát. Az első 45 perc vége előtt nem sokkal Constantinescu Dan-Marius duplázta meg a vendég együttes előnyét. A második félidőben előnye birtokában nyugodtabban játszott Kazincbarcika és a hazaiak már nem tudtak szépíteni. A kék-sárgák így továbbra is vezetnek a bajnokságban. A KBSC jelenleg 61 ponttal áll az NB III keleti csoportjának élén. A borsodiak legközelebb április 30-án vasárnap öt órától a DVSC-DEAC II-vel játszanak hazai pályán.

 

Hajdúböszörmény – Kazincbarcika (0-2) 0-2

Vezette: Lovas L.

Hajdúköszörmény: Rácz – Jeremiás, Nagy P. (Kis G. 82.), Nagy R., Szathmári, - Kovács G, Lukács, Lovas M., Barzsó (Tatár 82.), Papp, - Nagy M (Róth 72.).

Edző: Elek Norbert

Kazincbarcika: Somodi – Fekete, Kardos, Molnár M., Belényesi, - Engel (Kis Sz. 66.), Süttő, Sigér (Szemere 82.), Burics, Constantinescu (Bene 88.), - Farkas.

Szakmai igazgató: Koleszár György

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk