https://kolorline.hu/Ismét győztek a KKSE férfi kézilabdázói

Ismét győztek a KKSE férfi kézilabdázói

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában hazai pályán szerezte meg a két pontot a Kazincbarcika. A borsodiak a Balmazújváros U23-as együttesét múlták felül.

 

A házigazda barcikaiak a győzelem reményében léptek pályára, hiszen soros ellenfelük nem vitézkedett eddig a bajnokságban. Az első félidő azonban ennek ellenére szoros eredményt hozott. A KKSE mindössze két góllal 11-9-re vezetett 30 perc játék után. A folytatásban a hazai közönség biztatását élvező Barcika növelte előnyét, és a végén sikerült meggyőző sikerrel zárnia a találkozót. A vége 27-22-es hazai siker lett. A Kazincbarcika jelenleg 11 győzelemmel és 9 vereséggel 22 ponttal a 6. helyen áll az NB II észak-keleti csoportjában. Kovács László tanítványainak még két mérkőzésük van hátra a bajnokságból. A KKSE legközelebb a Berettyó MSE otthonába látogat, majd május 13-án délután 4 órától a Füzesabony együttesét látja vendégül.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk