https://kolorline.hu/Ismét győztek a KKSE férfi kézilabdázói

Ismét győztek a KKSE férfi kézilabdázói

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában hazai pályán szerezte meg a két pontot a Kazincbarcika. A borsodiak a Balmazújváros U23-as együttesét múlták felül.

 

A házigazda barcikaiak a győzelem reményében léptek pályára, hiszen soros ellenfelük nem vitézkedett eddig a bajnokságban. Az első félidő azonban ennek ellenére szoros eredményt hozott. A KKSE mindössze két góllal 11-9-re vezetett 30 perc játék után. A folytatásban a hazai közönség biztatását élvező Barcika növelte előnyét, és a végén sikerült meggyőző sikerrel zárnia a találkozót. A vége 27-22-es hazai siker lett. A Kazincbarcika jelenleg 11 győzelemmel és 9 vereséggel 22 ponttal a 6. helyen áll az NB II észak-keleti csoportjában. Kovács László tanítványainak még két mérkőzésük van hátra a bajnokságból. A KKSE legközelebb a Berettyó MSE otthonába látogat, majd május 13-án délután 4 órától a Füzesabony együttesét látja vendégül.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk