https://kolorline.hu/Pályázati felhívás sportegyesületeknek

Pályázati felhívás sportegyesületeknek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata a sportegyesületek pályázati úton történő támogatási rendszeréről szóló 6/2013. (IV. 09) önkormányzati rendelet alapján 2017. évre pályázatot hirdet a kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pénzügyi támogatására.

 

Pályázat célja: a városban működő sportegyesületek munkájának támogatása.

 

Pályázatot nyújthatnak be: Kazincbarcika város közigazgatási területén működő az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról 2011. évi CLXXV. törvény előírásainak megfelelő kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek, amelyek tevékenységük révén megfelelnek a megfogalmazott feltételeknek, támogatási elveknek. Egy szervezet egy alkalommal egy pályázatot nyújthat be.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

 

A rendelet 6.§ (1) bekezdésében meghatározott feltételek igazolására szolgáló dokumentumokat:

            a) a megpályázott időszakra, valamint a sportrendezvényre vonatkozó tételes       költségvetést bevételi és kiadási tételek feltüntetésével;

            b) a helyi önkormányzati adóhatóság által kiállított hatósági bizonyítványt,          továbbá a NAV által kibocsátott nemleges adóigazolást;

            c) igazolást arról, hogy nincs folyamatban a pályázóval szemben tartozás rendezésére,    a sportszervezet megszüntetésére, törlésére irányuló eljárás;

            d) a szervezet bejegyzését igazoló dokumentumot;

            e) nyilatkozat arról, hogy a pályázó rendezvényein Kazincbarcika Város   Önkormányzatát támogatóként tünteti fel.

 

A támogatást igénylő szervezet köteles a rendeletben meghatározott ingatlan bérletével kapcsolatos költségeket külön megnevezni és azt igazolni.

 

A pályázatot az önkormányzat által kibocsátott adatlapon -, amely a 6/2013. (IV. 09) önkormányzati rendelet 1. melléklete -, pontos kitöltésével és a mellékletek csatolásával kell a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodáján benyújtani.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 26.

 

Az elbírálás határideje: a benyújtási határidő lejártát követő 30 napon belül.

 

Egyéb információ:

 

A pályázati felhívás, a pályázati adatlap, valamint a 6/2013. (IV. 09.) sz. önkormányzati rendelet a www.kazincbarcika.hu honlapról tölthető le.

 

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást ügyfélfogadási időben a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodájának munkatársai adnak a 48/514-731-es telefonszámon.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk