https://kolorline.hu/Pályázati felhívás - „Tiszta udvar, rendes ház 2017 év”

Pályázati felhívás - „Tiszta udvar, rendes ház 2017 év”

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika képviselő-testülete tavaly egy régi hagyományt felújítva 2016-ban megalapította a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő címet, hogy elismerésben részesítse azokat a lakóközösségeket, lakóingatlan-tulajdonosokat és -használókat, akik kiemelkedően sokat tesznek a város szépítése érdekében.

Pályázók köre

A település közigazgatási területén lévő

- lakóközösségek,

- lakóingatlanok tulajdonosai,

- lakóingatlanok használói.

Kinek adományozható a cím?

1.) Akinek ingatlana, családi háza, társasháza, lépcsőháza, az ingatlan előtti járdaszakasz, az ott lévő növényzet, továbbá az ingatlanon található épület, kert, udvar megjelenésében harmonikusan, esztétikusan illeszkedik a környezetéhez.

2.) Ami/aki a helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatást, és amennyiben vonatkozik rá, a települési folyékony hulladékkal kapcsolatos kötelező közszolgáltatást igénybe veszi.

3.) Aminek/akinek az ingatlana jogerős építési engedély alapján épült, és jogerős használatbavételi engedéllyel rendelkezik.

Az elismerés formája:

- lakóingatlan tulajdonosa vagy használója esetében 100 000 Ft egyszeri díjazás, a lakóközösségek esetében a lakóközösséghez tartozó lakásonként 10 000 Ft egyszeri díjazás;

- egy „Tiszta udvar, rendes ház 2017 év” feliratú, 20x30 cm-es nagyságú, falra szerelhető fém tábla, melyet az épület közterület felé eső homlokzatára kell rögzíteni.

Fontos! Aki az elismerő címet elnyerte, az elnyerést követő öt évben nem vehet részt a pályázaton az elismerő címet már elnyert ingatlannal!

Pályázat benyújtása

Pályázni az erre rendszeresített jelentkezési lapon lehet, amely letölthető a www.kazincbarcika.hu weboldalról, illetve személyesen átvehető a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal (3700 Kazincbarcika, Fő tér 4.) portáján.

A pályázatokat - azaz a hiánytalanul kitöltött, aláírt jelentkezési lapokat - 2017. május 10-én (szerdán) 16.00 óráig postai úton vagy személyesen kell visszajuttatni az alábbi címre: Kazincbarcika Város Polgármestere, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. A borítékra írják rá: „Tiszta udvar, rendes ház 2017 év” pályázat.

A pályázat elbírálása

A „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő címet évente legfeljebb tíz pályázó nyerheti el, melyből ötöt lakóingatlanok tulajdonosai vagy használói közül, ötöt a lakóközösségek közül választ ki a Tiszta Udvar, Rendes Ház Bizottság.

A bizottság tagjai: a polgármester, a képviselő-testület állandó bizottságainak elnökei, a városi főépítész, egy kert- és tájépítészeti tervező, a Barcika Park Nonprofit Kft. szakmai vezetője, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési és fejlesztési osztályának vezetője.

A bizottság helyszíni szemle után tesz javaslatot az elismerő cím adományozására, amelyről a képviselő-testület dönt a 2017. június 22-ei munkaterv szerinti ülésén.

A nyertes pályázók írásban kapnak értesítést. Az elnyert címek 2017. augusztus 20-án ünnepélyes keretek között lesznek átadva.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk