https://kolorline.hu/Győzelmének köszönhetően már 8 ponttal vezet a Kazincbarcika

Győzelmének köszönhetően már 8 ponttal vezet a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III keleti csoportjának 29. fordulójában a DVSC-DEAC együttesét fogadta a KBSC. A kazincbarcikai együttes hátrányból fordítva aratott 3-1-es győzelmet.

 

A Monor szombati veresége, valamint a DVSC-DEAC haloványabb idei teljesítménye esélyt kínál a Kazincbarcikának, hogy megerősítse vezető helyét a bajnokságban. A mérkőzést visszafogottan kezdték a felek, alig-alig volt helyzet az első félidőben. Hat perccel az első játékrész vége előtt Kóródi megkapta második sárga lapját, és a debreceni játékosnak idő előtt kellett elhagynia a pályát. A szünet előtt azonban mégis a hajdúságiak kerültek előnybe, Bíró használta ki a hazai védők bizonytalankodását (0-1). A második játékrészben megrázták magukat a házigazdák, és Molnár M. éles szögből leadott lövésével egyenlítettek (1-1). A gól után nem sokkal Farkassal szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett váltotta gólra, aki megszerezte 25. találatát a szezonban (2-1). A fordítás után nagyobb kedvel játszottak a kék-sárgát és a 74. percben Süttő is bevette a vendég kaput (3-1). A végjátékban még volt helyzete a KBSC-nek, de ezek rendre kimaradtak. A játéknap eredményei szerencsésen alakultak, hiszen a Monor után a Jászberény is kikapott, így a Kazincbarcika 8, illetve 9 ponttal vezet a Monor és a Jászberény előtt. A borsodi alakulat megszerezte idei 70. gólját is és 64 ponttal magabiztosan vezeti az NB III keleti csoportját. Koleszár György együttese május 7-én az ESMTK ellen játszik a fővárosban, majd legközelebb hazai pályán május 13-án lép pályára a Putnok ellen.

 

KBSC – DVSC-DEAC II 3-1 (0-1)

Kazincbarcika: 350 néző

Vezette: Kovács I.

KBSC: Somodi - Kardos, Belényesi, Fekete – Molnár (Szemere 74.), Sigér, Burics, Engel (Faggyas 58.), Süttő – Constantinescu (Bene 77.) – Farkas.

Szakmai igazgató: Koleszár György.

DVSC-DEAC: Kelava – Barna, Nagy Z., Koval, Sekulic (Tonhaizer 86.), - Koródi, Bíró (Tóth M. 60.), Vincze, Szilvási – Nagy K., Kerekes (Nikitscher 65.).

Vezetőedző: Gyarmati András.

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk