https://kolorline.hu/Győzelmének köszönhetően már 8 ponttal vezet a Kazincbarcika

Győzelmének köszönhetően már 8 ponttal vezet a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III keleti csoportjának 29. fordulójában a DVSC-DEAC együttesét fogadta a KBSC. A kazincbarcikai együttes hátrányból fordítva aratott 3-1-es győzelmet.

 

A Monor szombati veresége, valamint a DVSC-DEAC haloványabb idei teljesítménye esélyt kínál a Kazincbarcikának, hogy megerősítse vezető helyét a bajnokságban. A mérkőzést visszafogottan kezdték a felek, alig-alig volt helyzet az első félidőben. Hat perccel az első játékrész vége előtt Kóródi megkapta második sárga lapját, és a debreceni játékosnak idő előtt kellett elhagynia a pályát. A szünet előtt azonban mégis a hajdúságiak kerültek előnybe, Bíró használta ki a hazai védők bizonytalankodását (0-1). A második játékrészben megrázták magukat a házigazdák, és Molnár M. éles szögből leadott lövésével egyenlítettek (1-1). A gól után nem sokkal Farkassal szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett váltotta gólra, aki megszerezte 25. találatát a szezonban (2-1). A fordítás után nagyobb kedvel játszottak a kék-sárgát és a 74. percben Süttő is bevette a vendég kaput (3-1). A végjátékban még volt helyzete a KBSC-nek, de ezek rendre kimaradtak. A játéknap eredményei szerencsésen alakultak, hiszen a Monor után a Jászberény is kikapott, így a Kazincbarcika 8, illetve 9 ponttal vezet a Monor és a Jászberény előtt. A borsodi alakulat megszerezte idei 70. gólját is és 64 ponttal magabiztosan vezeti az NB III keleti csoportját. Koleszár György együttese május 7-én az ESMTK ellen játszik a fővárosban, majd legközelebb hazai pályán május 13-án lép pályára a Putnok ellen.

 

KBSC – DVSC-DEAC II 3-1 (0-1)

Kazincbarcika: 350 néző

Vezette: Kovács I.

KBSC: Somodi - Kardos, Belényesi, Fekete – Molnár (Szemere 74.), Sigér, Burics, Engel (Faggyas 58.), Süttő – Constantinescu (Bene 77.) – Farkas.

Szakmai igazgató: Koleszár György.

DVSC-DEAC: Kelava – Barna, Nagy Z., Koval, Sekulic (Tonhaizer 86.), - Koródi, Bíró (Tóth M. 60.), Vincze, Szilvási – Nagy K., Kerekes (Nikitscher 65.).

Vezetőedző: Gyarmati András.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk