https://kolorline.hu/Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KKSE NB II-es kézilabdázói idegenben szereztek értékes döntetlen, még a megyei első osztályban szereplő női együttes vendégként győzött a hétvégi játéknapon.

 

Az már korábban eldőlt, hogy a középmezőnyben végez a Kazincbarcika NB II észak-keleti csoportjában szereplő férfi együttese. Kovács László tanítványai azonban rendre hazai pályán gyűjtögették pontjaikat, ám a szezon végén megmutatták oroszlánkörmüket vendégként is. A KKSE ahhoz a Berettyó MSE-hez látogatott, amelyet ősszel 5 góllal legyőzött. A találkozó első félidejében 3 gólos hátrányba került a borsodi alakulat, ám a folytatásban összekapta magát a Kazincbarcika és kicsikarta a 22-22-es döntetlent. Koscsó Ádámék így 23 ponttal a hatodik helyen állnak a bajnokságban. A KKSE már egészen biztosan nem végezhet a 6. helynél hátrább és az utolsó fordulóban az ezüstérmes Füzesabonyt fogadja május 13-án szombaton délután 4 órától a Don Bosco Sportközpontban.

 

A női együttes megyei első osztályú bajnoki címe már a múlt héten eldőlt. A csapat imponáló fölénnyel utasította maga mögé ellenfeleit. A legutóbbi fordulóban már 30 perc játék után 12-5-re vezetett a barcikai együttes a MEAFC otthonában. Ponyi Szabináék egy kicsit kényelmesebben kézilabdáztak a második játékrészben, de győzelmük ezúttal sem forgott veszélyben. A 22-14-es siker után tovább növelték előnyüket a Tiszaújváros előtt és 26 pontot szerezve, 6 pont előnnyel vezetik a táblázatot. A lányoknak még két hazai mérkőzésük van hátra. Legközelebb május 13-án az ezüstérmes Tiszaújvárost látják vendégül 12 órától. Az utolsó fordulóban május 20-án a Diósgyőr lesz a KKSE női csapatának ellenfele Kazincbarcikán.

További híreink

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2022. okt 06. 11:12

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 06. 10:34

Felnőtt és gyermekprogramok, könyvbemutató, író-olvasó találkozók, különböző online programok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 3-a és 9-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 05. 13:43

Futball Diákolimpia városi és körzeti döntőt rendeztek október 4-én a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a II. és a III. korcsoportos általános iskolás diákok vettek részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Szüreti Vigalom

Mezey István Művészeti Központ udvara

Idősek hónapja –Tökös családi játszóház

Mezey István Művészeti Központ – Gyermekek háza-Kézművesház

Idősek hónapja – Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek táncelőadása

I. Számú Idősek Otthona Klubja Kazincbarcika, Csokonai utca 3.

Idősek hónapja – KolorAkadémia

Mezey István Művészeti Központ

Idősek hónapja – Szépkorúak Színes Világa - Nyugdíjas Ki mit tud?

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk