https://kolorline.hu/Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KKSE NB II-es kézilabdázói idegenben szereztek értékes döntetlen, még a megyei első osztályban szereplő női együttes vendégként győzött a hétvégi játéknapon.

 

Az már korábban eldőlt, hogy a középmezőnyben végez a Kazincbarcika NB II észak-keleti csoportjában szereplő férfi együttese. Kovács László tanítványai azonban rendre hazai pályán gyűjtögették pontjaikat, ám a szezon végén megmutatták oroszlánkörmüket vendégként is. A KKSE ahhoz a Berettyó MSE-hez látogatott, amelyet ősszel 5 góllal legyőzött. A találkozó első félidejében 3 gólos hátrányba került a borsodi alakulat, ám a folytatásban összekapta magát a Kazincbarcika és kicsikarta a 22-22-es döntetlent. Koscsó Ádámék így 23 ponttal a hatodik helyen állnak a bajnokságban. A KKSE már egészen biztosan nem végezhet a 6. helynél hátrább és az utolsó fordulóban az ezüstérmes Füzesabonyt fogadja május 13-án szombaton délután 4 órától a Don Bosco Sportközpontban.

 

A női együttes megyei első osztályú bajnoki címe már a múlt héten eldőlt. A csapat imponáló fölénnyel utasította maga mögé ellenfeleit. A legutóbbi fordulóban már 30 perc játék után 12-5-re vezetett a barcikai együttes a MEAFC otthonában. Ponyi Szabináék egy kicsit kényelmesebben kézilabdáztak a második játékrészben, de győzelmük ezúttal sem forgott veszélyben. A 22-14-es siker után tovább növelték előnyüket a Tiszaújváros előtt és 26 pontot szerezve, 6 pont előnnyel vezetik a táblázatot. A lányoknak még két hazai mérkőzésük van hátra. Legközelebb május 13-án az ezüstérmes Tiszaújvárost látják vendégül 12 órától. Az utolsó fordulóban május 20-án a Diósgyőr lesz a KKSE női csapatának ellenfele Kazincbarcikán.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk