https://kolorline.hu/Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KKSE NB II-es kézilabdázói idegenben szereztek értékes döntetlen, még a megyei első osztályban szereplő női együttes vendégként győzött a hétvégi játéknapon.

 

Az már korábban eldőlt, hogy a középmezőnyben végez a Kazincbarcika NB II észak-keleti csoportjában szereplő férfi együttese. Kovács László tanítványai azonban rendre hazai pályán gyűjtögették pontjaikat, ám a szezon végén megmutatták oroszlánkörmüket vendégként is. A KKSE ahhoz a Berettyó MSE-hez látogatott, amelyet ősszel 5 góllal legyőzött. A találkozó első félidejében 3 gólos hátrányba került a borsodi alakulat, ám a folytatásban összekapta magát a Kazincbarcika és kicsikarta a 22-22-es döntetlent. Koscsó Ádámék így 23 ponttal a hatodik helyen állnak a bajnokságban. A KKSE már egészen biztosan nem végezhet a 6. helynél hátrább és az utolsó fordulóban az ezüstérmes Füzesabonyt fogadja május 13-án szombaton délután 4 órától a Don Bosco Sportközpontban.

 

A női együttes megyei első osztályú bajnoki címe már a múlt héten eldőlt. A csapat imponáló fölénnyel utasította maga mögé ellenfeleit. A legutóbbi fordulóban már 30 perc játék után 12-5-re vezetett a barcikai együttes a MEAFC otthonában. Ponyi Szabináék egy kicsit kényelmesebben kézilabdáztak a második játékrészben, de győzelmük ezúttal sem forgott veszélyben. A 22-14-es siker után tovább növelték előnyüket a Tiszaújváros előtt és 26 pontot szerezve, 6 pont előnnyel vezetik a táblázatot. A lányoknak még két hazai mérkőzésük van hátra. Legközelebb május 13-án az ezüstérmes Tiszaújvárost látják vendégül 12 órától. Az utolsó fordulóban május 20-án a Diósgyőr lesz a KKSE női csapatának ellenfele Kazincbarcikán.

További híreink

Fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 04. 12:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata — Szitka Péter polgármester irányításával — 2022-ben is felelősen és takarékosan gazdálkodott, így további fontos fejlesztések kezdődhetnek el és valósulhatnak meg idén a városban. A teljesség igénye nélkül: műfüves pálya épül több tagiskola udvarán, felújítások zajlanak majd a Varázskert Bölcsődében és a Kincsem Napköziben, várhatóan újabb házfalakra kerülhetnek falfestmények, és energetikai korszerűsítés kezdődik az Egressy Béni Művelődési Központban.

Ismét zenével és szépséggel játszik a víz a városban

Dátum: 2023. jún 04. 09:00

Újra eljött az év jobbik fele a szökőkút-hódolók számára is. Megeredtek Kazincbarcika bombázó vízi szépségei, élükön a főattrakciót jelentő Fő téri zenés vízijáték-show-val, hogy beindítsák a tekintetet és a nyári hangulatot is.

Erasmus program — a fenntarthatósággal ismerkedtek nemzetközi vendégek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. jún 03. 21:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola sikeresen pályázott az Erasmus fenntarthatósági és környezetvédelmi programra, melynek részeként török, román és olasz delegációval közösen térképezik fel a résztvevők egymás zöldprogramjait. A projekt 3. állomásaként — az olaszországi és a törökországi látogatásokat követően — a delegáció tagjai Kazincbarcikára érkeztek egy hétre, ahol helyi fenntarthatósági megoldásokkal ismerkedtek.

Átadták a műfüves pályát a Kazinczy udvarán

Dátum: 2023. jún 03. 18:15

Ünnepélyesen átadták a Kazinczy Ferenc Tagiskola udvarán épült műfüves pályát és atlétikai pályát. A beruházás többes célt szolgál: egyrészt a mindennapos testnevelés keretében a sportiskola diákjai vehetik igénybe, másrészt pedig a Kolorcity Kazincbarcika edzéseinek is ez lesz az egyik helyszíne a jövőben.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Zsákbamacska

Mezey István Művészeti Központ udvara

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

A Miskolci Szimfonikus Zenekar promenád koncertje

Mezey István Művészeti Központ udvara

Nyári színházi esték Kazincbarcikán — Körúti Színház: Óz, a csodák csodája

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk