https://kolorline.hu/Augusztusban újra Kolorfesztivál Kazincbarcikán és térségében!

Augusztusban újra Kolorfesztivál Kazincbarcikán és térségében!

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A nyár legnagyobb bulija!
Minőségi és professzionális produkciókra számíthatnak a Kolorfesztivál látogatói 2017. augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és a környék településein. Az összművészeti fesztiválprogram rengeteg színes produkciót vonultat majd fel. Az idei év meghatározó, központi helyszíne a Csónakázó-tónál kerül kialakításra, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Hét napon keresztül, több mint 14 koncertet láthatnak az érdeklődők. 

Fesztiválbérlet:
Évről évre felmerülő igény a Kolorfesztivál közönsége részéről, hogy azok az állandó „törzsvendégek”, akik zenei stílustól függetlenül szívesen megnéznék az összes nagy koncertet, valamilyen jegyár-kedvezményben részesülhessenek.

Az igényeket felmérve és figyelembe véve idén első alkalommal a Csónakázó-tónál, a fesztivál kiemelt, fő helyszínén zajló koncertek látogatására egy egységes bérletrendszer került bevezetésre.

A bérlet az alábbi napokra (7+1 nap) érvényes:
Augusztus 4-5-6., 10-11-12-13. Kazincbarcikán, Csónakázó-tó helyszínen
+1 nap: augusztus 26. After party - LIGHTS OFF SHOW a Vadna Parkban

Early bird bérletakció (május 1.- június 30.) 7 + 1 nap = 7900 Forint

Teljes árú bérlet július 1-jétől: 9900 Forint

A bérleten kívül, aki csak egy-egy koncertet szeretne látni, napijegyet válthat.
A további programokra belépőjegyek vásárolhatók.

A bérletes program mellett a Fő téri, ünnepi hangulatú bormustra és az ingyenes nagy koncertek, kiállítások és utcai művészeti akciók életre keltik a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak. A Kolor After Party a nyár utolsó, legnagyobb bulijának ígérkezik.

A Kolor Kölyöksziget két héten keresztül várja majd minden nap a kicsiket ingyenes kulturális és sport programokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.

KOLORCOUNTRY – Kazincbarcika és a térség településeinek összefogása
A fesztiválprogramok a környék településeit is megszínezik, a térségben számos egyedülálló, többnyire ingyenes program tekinthető meg, köztük koncertek, kiállítások, előadói estek.

A programhoz csatlakozó települések és helyszínek, melyek köre folyamatosan bővül: 
Bánhorváti, Berente, Dédestapolcsány, Dubicsány, Edelény, Jósvafő, Kurityán, Rudabánya, Sajóivánka, Sajógalgóc, Sajókaza, Sajószentpéter, Szuhakálló, Vadna Park

A fesztiválprogramok kedvezményes árú napijeggyel is megtekinthetők, melyeket elővételben május 1-jétől vásárolhatnak meg a www.kolorfesztival.hu oldalon, nyomtatott formában pedig június 1-jétől érhetők el.

Folyamatosan bővülő, részletes program és információ a www.kolorfesztival.hu oldalon olvasható.

Kolorfesztivál bérletes program.

További híreink

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk