https://kolorline.hu/Önök döntöttek - Ők lettek idén az Év emberei!

Önök döntöttek - Ők lettek idén az Év emberei!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén is a városi majálison adták az Év embere 2016 elismeréseket azoknak, akikre szavazásunkon a legtöbb voks érkezett.

A hagyományokhoz híven a korábban opont.hu, április 10-étől kolorline.hu szerkesztősége idén is meghirdette az Év Embere szavazást. Azokat a jelölteket keresték, az Önök segítségével, akik a kategóriájukban kiváló teljesítményükkel, emberi magatartásukkal kiérdemelhették a közmegbecsülést. Három kategóriában érkezett a kiírásban szereplő kritériumnak megfelelő jelölés.

Kazincbarcika legnagyobb példaképére, a legjobb szolgáltatójára és a legtehetségesebb ifjújára már az áprilisban induló vadonatúj hírportálunkon, a Kolorline.hun lehetett voksolni. Az érdeklődés az elmúlt évekhez hasonlóan óriási volt, a kilenc jelöltre összesen több mint 9200 szavazat érkezett. A szavazás április 30-án este hat órakor zárult, ekkor dőlt el Önök szerint kik a 2016-os év emberei.

Az okleveleket Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere adta át a városi majálison.

Az Év embere 2016 elismerést példakép kategóriában Lövey Zoltánnak, Kazincbarcika Város Díszpolgárának, szolgáltató kategóriában Boros Bálintnak, a PARISAT ügyvezető igazgatójának, tehetség kategóriában pedig Fazekas Istvánnak, a Kazinczy Ferenc Tagiskola ifjú sakkozójának és matematika tehetségének ítélték oda azok, akik voksoltak a kolorline-on, vagy hagyományos módon, papíron.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk