https://kolorline.hu/Önök döntöttek - Ők lettek idén az Év emberei!

Önök döntöttek - Ők lettek idén az Év emberei!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén is a városi majálison adták az Év embere 2016 elismeréseket azoknak, akikre szavazásunkon a legtöbb voks érkezett.

A hagyományokhoz híven a korábban opont.hu, április 10-étől kolorline.hu szerkesztősége idén is meghirdette az Év Embere szavazást. Azokat a jelölteket keresték, az Önök segítségével, akik a kategóriájukban kiváló teljesítményükkel, emberi magatartásukkal kiérdemelhették a közmegbecsülést. Három kategóriában érkezett a kiírásban szereplő kritériumnak megfelelő jelölés.

Kazincbarcika legnagyobb példaképére, a legjobb szolgáltatójára és a legtehetségesebb ifjújára már az áprilisban induló vadonatúj hírportálunkon, a Kolorline.hun lehetett voksolni. Az érdeklődés az elmúlt évekhez hasonlóan óriási volt, a kilenc jelöltre összesen több mint 9200 szavazat érkezett. A szavazás április 30-án este hat órakor zárult, ekkor dőlt el Önök szerint kik a 2016-os év emberei.

Az okleveleket Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere adta át a városi majálison.

Az Év embere 2016 elismerést példakép kategóriában Lövey Zoltánnak, Kazincbarcika Város Díszpolgárának, szolgáltató kategóriában Boros Bálintnak, a PARISAT ügyvezető igazgatójának, tehetség kategóriában pedig Fazekas Istvánnak, a Kazinczy Ferenc Tagiskola ifjú sakkozójának és matematika tehetségének ítélték oda azok, akik voksoltak a kolorline-on, vagy hagyományos módon, papíron.

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk