https://kolorline.hu/Több ezren szórakoztak a városi majálison a Csónakázó-tónál

Több ezren szórakoztak a városi majálison a Csónakázó-tónál

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén is színes programokkal várták az érdeklődőket a városi majálison május 1-jén Kazincbarcikán. A kedvező időjárásnak köszönhetően több ezren látogattak ki a Csónakázó-tóhoz.

A rendezvény délután a Kazincbarcikai Ifjúsági Mazsorett Együttes felvonulásával kezdődött, majd a színpadon elsőként Kovácsovics Fruzsina „Elfeledett mézescsók” című interaktív gyermekműsorával szórakoztatta a közönséget. Őt követte Flash Táncstúdió bemutatója.

A jó hangulatot a táncbemutató után is olyan zenészek biztosították, akik jelenléte garancia volt a jókedvre és a tömegre: negyed hattól Matyi és a hegedűs, hattól Peter Sramek, héttől Csobot Adél adott fergeteges koncertet.

Ezután fél nyolctól díjazták oklevelekkel azokat, akik a portálunk által idén is elindított „Év embere” szavazáson a legtöbb voksot kapták. Az elismeréseket Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestee adta át. A díjátadóról cikkünkben olvashat bővebben.

A városi majális programjait színesítette még a délután folyamán a Kézműves játszóház, a ModellMix Kazincbarcikai Modellező Egyesület bemutatója, az Izsó Miklós képzőművészeti kör rajzórája, a Fotókuckó, vagyis a Kamera Fotókör kreatív prezentációja és a KBSC sportszigete is. Az egész délutános program elmaradhatatlan kelléke volt emellett a Kolorpont, a vidámpark és a vendéglátás is.

A Barcikai Majálist 2017-ben Molnár Ferenc Caramel élő koncertje zárta, a népszerű előadó legnépszerűbb dalait hatalmas tömeg kísérte figyelemmel a Csónakázó-tónál.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk