https://kolorline.hu/Városi majális a Csónakázó-tónál!

Városi majális a Csónakázó-tónál!

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén is megrendezik a városi majálist május 1-jén Kazincbarcikán, a Csónakázó-tónál.

A színpadi programok délután négy órakor kezdődnek Kovácsovics Fruzsina „Elfeledett mézescsók” című interaktív gyermekműsorával, majd a Flash Táncstúdió bemutatóját élvezhetik kicsik és nagyok.

A jó hangulatot a táncbemutató után is olyan zenészek biztosítják majd, akik jelenléte garancia a jókedvre: negyed hattól Matyi és a hegedűs, hattól Peter Sramek, héttől Csobot Adél, este nyolctól pedig Molnár Ferenc Caramel ad majd fergeteges koncertet.

Utóbbi két zenei produkció között, fél nyolckor átadják az elismerő okleveleket azoknak, akik a portálunk által idén is elindított „Év embere” szavazáson a legtöbb voksot kapták.

A városi majális programjait színesíti még a Kézműves játszóház, a ModellMix Kazincbarcikai Modellező Egyesület bemutatója, az Izsó Miklós képzőművészeti kör rajzórája, a Fotókuckó, vagyis a Kamera Fotókör kreatív prezentációja és a KBSC sportszigete is.

Az egész délutános program elmaradhatatlan kelléke emellett természetesen a Kolorpont, a vidámpark és a vendéglátás is.

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk