https://kolorline.hu/A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Csenger együttesét fogadta a Kazincbarcikai Ördögök SE. A borsodiak a 8. fordulóban izgalmas mérkőzésen múlták felül az éllovas alakulatot.

 

Volt miért törleszteniük az Ördögöknek, hiszen a rájátszás 1. körében 9-3-ra kaptak ki Csengeren. A mérkőzésen ezúttal hamar magához ragadta a kezdeményezést a hazai alakulat. Az első félidőben hamar meg is szerezték a vezetést Kőrösi Gábor tanítványai, Irhás jóvoltából került előnybe 11 perc után a borsodi együttes. A folytatásban Fekete duplázta meg a vendéglátók előnyét, és nagy bajban volt ekkor a listavezető. A második játékrész elején gyorsan elolvadt Komlósiék előnye. Három perc alatt egyenlített a Csenger, előbb Pálfi, majd Gaál volt eredményes. A Kazincbarcika nem tudott megújulni és az éllovas sorra alakította ki helyzeteit. Hat perccel a vége előtt Balogh Dénes azonban újra a barcikaiaknak szerezte meg a vezetést. Izgalmas perceket éltek át ekkor az Ördögök, hiszen a Csenger mindent megtett az egyenlítésért. A nézőtéri szópárbaj borzolta olykor a kedélyeket, melyek csak nagy nehezen nyugodtak meg. A Kazincbarcika hősiesen védekezett a végjátékban és hiába járt büntető a vendégek javára, azt sem tudták kihasználni. A lelkes hazaiak végül nagyszerű győzelemmel tették emlékezetessé május első napját. Az Ördögök jelenleg 15 ponttal a harmadik helyen állnak a bajnokságban. Legközelebb az éppen előttük álló Debrecennel találkoznak, majd május 15-én a Kincsem együttesét fogadják a bajnokság utolsó fordulójában.

 

Kazincbarcikai Ördögök SE – Csenger 3-2 (2-0)

Vezette: Gál

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont: 500 néző

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Balogh D., Fekete.

Cserék: Dorogi, Badalik, Kerekes, Csendom.

Edző: Kőrösi Gábor

Csenger: Szabó J., Pálfi, Balogh Á., Osváth, Gaál.

Cserék: Juhász S., Katona, Geletey, Juhász N., Devits.

Vezetőedző:  Szilágyi Sándor.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk