https://kolorline.hu/A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Csenger együttesét fogadta a Kazincbarcikai Ördögök SE. A borsodiak a 8. fordulóban izgalmas mérkőzésen múlták felül az éllovas alakulatot.

 

Volt miért törleszteniük az Ördögöknek, hiszen a rájátszás 1. körében 9-3-ra kaptak ki Csengeren. A mérkőzésen ezúttal hamar magához ragadta a kezdeményezést a hazai alakulat. Az első félidőben hamar meg is szerezték a vezetést Kőrösi Gábor tanítványai, Irhás jóvoltából került előnybe 11 perc után a borsodi együttes. A folytatásban Fekete duplázta meg a vendéglátók előnyét, és nagy bajban volt ekkor a listavezető. A második játékrész elején gyorsan elolvadt Komlósiék előnye. Három perc alatt egyenlített a Csenger, előbb Pálfi, majd Gaál volt eredményes. A Kazincbarcika nem tudott megújulni és az éllovas sorra alakította ki helyzeteit. Hat perccel a vége előtt Balogh Dénes azonban újra a barcikaiaknak szerezte meg a vezetést. Izgalmas perceket éltek át ekkor az Ördögök, hiszen a Csenger mindent megtett az egyenlítésért. A nézőtéri szópárbaj borzolta olykor a kedélyeket, melyek csak nagy nehezen nyugodtak meg. A Kazincbarcika hősiesen védekezett a végjátékban és hiába járt büntető a vendégek javára, azt sem tudták kihasználni. A lelkes hazaiak végül nagyszerű győzelemmel tették emlékezetessé május első napját. Az Ördögök jelenleg 15 ponttal a harmadik helyen állnak a bajnokságban. Legközelebb az éppen előttük álló Debrecennel találkoznak, majd május 15-én a Kincsem együttesét fogadják a bajnokság utolsó fordulójában.

 

Kazincbarcikai Ördögök SE – Csenger 3-2 (2-0)

Vezette: Gál

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont: 500 néző

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Balogh D., Fekete.

Cserék: Dorogi, Badalik, Kerekes, Csendom.

Edző: Kőrösi Gábor

Csenger: Szabó J., Pálfi, Balogh Á., Osváth, Gaál.

Cserék: Juhász S., Katona, Geletey, Juhász N., Devits.

Vezetőedző:  Szilágyi Sándor.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk