https://kolorline.hu/A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

A listavezető legyőzésével megerősítette bronzérmes pozícióját a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjának felső-házi rájátszásában a Csenger együttesét fogadta a Kazincbarcikai Ördögök SE. A borsodiak a 8. fordulóban izgalmas mérkőzésen múlták felül az éllovas alakulatot.

 

Volt miért törleszteniük az Ördögöknek, hiszen a rájátszás 1. körében 9-3-ra kaptak ki Csengeren. A mérkőzésen ezúttal hamar magához ragadta a kezdeményezést a hazai alakulat. Az első félidőben hamar meg is szerezték a vezetést Kőrösi Gábor tanítványai, Irhás jóvoltából került előnybe 11 perc után a borsodi együttes. A folytatásban Fekete duplázta meg a vendéglátók előnyét, és nagy bajban volt ekkor a listavezető. A második játékrész elején gyorsan elolvadt Komlósiék előnye. Három perc alatt egyenlített a Csenger, előbb Pálfi, majd Gaál volt eredményes. A Kazincbarcika nem tudott megújulni és az éllovas sorra alakította ki helyzeteit. Hat perccel a vége előtt Balogh Dénes azonban újra a barcikaiaknak szerezte meg a vezetést. Izgalmas perceket éltek át ekkor az Ördögök, hiszen a Csenger mindent megtett az egyenlítésért. A nézőtéri szópárbaj borzolta olykor a kedélyeket, melyek csak nagy nehezen nyugodtak meg. A Kazincbarcika hősiesen védekezett a végjátékban és hiába járt büntető a vendégek javára, azt sem tudták kihasználni. A lelkes hazaiak végül nagyszerű győzelemmel tették emlékezetessé május első napját. Az Ördögök jelenleg 15 ponttal a harmadik helyen állnak a bajnokságban. Legközelebb az éppen előttük álló Debrecennel találkoznak, majd május 15-én a Kincsem együttesét fogadják a bajnokság utolsó fordulójában.

 

Kazincbarcikai Ördögök SE – Csenger 3-2 (2-0)

Vezette: Gál

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont: 500 néző

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Komlósi, Irhás, Balogh D., Fekete.

Cserék: Dorogi, Badalik, Kerekes, Csendom.

Edző: Kőrösi Gábor

Csenger: Szabó J., Pálfi, Balogh Á., Osváth, Gaál.

Cserék: Juhász S., Katona, Geletey, Juhász N., Devits.

Vezetőedző:  Szilágyi Sándor.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk