https://kolorline.hu/Pályázati felhívás vásározóknak

Pályázati felhívás vásározóknak

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Art Kft., mint Rendező, pályázatot hirdet a 2017. év augusztus 1-20. között megrendezésre kerülő 5. Kolorfesztivál on megvalósuló kereskedelmi tevékenység végzésére. Cégünk a magas színvonalú, minőségi kiszolgálás és kínálat mellett, a minél színesebb, igényesebb installációk kialakítására törekszik a KOLORCITY KAZINCBARCIKA városmárkához hűen.

A pályázaton való részvétel feltételei:

 1. érvényes működési és mozgóbolt árusítási engedély,
 2. a tevékenységhez kötődő egyéb engedélyek (pl. NÉBIH, szakhatósági engedélyek, Jövedéki törvényben meghatározott követelményeknek való megfelelési igazoló dokumentumok),
 3. szükség esetén a használt konyhatechnológiai és egyéb eszközök biztonságos működését igazoló dokumentumok, 
 4. hiánytalanul és pontosan kitöltött adatlap határidőn belüli leadása, 
 5. a rendezvényen felépíteni kívánt installáció bemutatása fotóval és technikai paraméterekkel (kizárólag épített, időjárásnak ellenálló, igényes installációt fogadunk el, a sátorral való kitelepülés nem lehetséges),
 6. az árusítandó termékek hiánytalan felsorolása a tervezett fogyasztói árak megjelölésével,
 7. saját arculattal való rendelkezés (minimum logó),
 8. a kitelepülés során használni kívánt grafikai vagy legyártott nyomdai anyagok (molinó, ártábla, szórólap, zászlók, hálók, ernyők, stb.) bemutatása fotóval.

Bármely, fent megjelölt dokumentum/információ nem kerül leadásra, a Rendező a pályázatot érvénytelennek tekinti.

A pályázat beadása nem jelenti a fesztiválon való automatikus részvételt. A Rendező a beadott pályázatok közül, azok teljeskörű értékelését követően dönti el, hogy kivel köt szerződést kereskedelmi tevékenységre.

A pályázat elbírálása során a rendező jogosult egyes termékek árusításának mellőzését kérni a pályázótól, ha azok a saját, a többi kereskedő vagy a rendezvényt látogatók érdekeit sértik, illetve bemutatásukat, értékesítésüket az érvényes jogszabályok tiltják. 

Rendező jogosult, amennyiben támogatói és/vagy egyéb megállapodást köt harmadik féllel, adott termékek és/vagy márkák kizárólagosságát kikötni.  (pl. italmárka)                     

Sikeres pályázat benyújtása esetén a Pályázó kötelezettségei:

 1. A területen lévő standokat, pultokat, pavilonokat, egyéb installációkat a szerződésben meghatározott időpontig nem bontja el.
 2. Forgalomtól függetlenül a vásári terület rendjét nem zavarja meg, a vásározói szabályzatot magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben ezen kötelezettségét elmulasztja, kötbér fizetésére kötelezhető és/vagy a rendezvényről kitiltható. Ebben az esetben a Rendező a kifizetett területfoglalási díjat visszafizetni nem köteles.
 3. A területfoglalási díjat 2017. július 31-éig átutalással vagy készpénzben, számla ellenében megfizeti.
 4. A Rendező, az előre megadott áramigényeknek megfelelően áramvételezési lehetőséget biztosít, de az erre való csatlakozást a Pályázó hajtja végre hibátlan, épp, működésre alkalmas hosszabbítóval.
 5. Kizárólag kiváló, működésre alkalmas eszközöket használ, különös tekintettel az elektromos árammal működő eszközökre. Amennyiben elavult, sérült eszközt köt be, és azzal a Rendezővel vagy harmadik személlyel szemben kárt okoz, azt teljes egészében viseli. 
 6. A hatályos előírásoknak megfelelő saját tűzvédelmi eszközről – poroltóról- gondoskodik (min. 6kg-os ABC hitelesített tűzoltó készülék) –, annak hiányában az illetékes hatóság bírságot szabhat ki, és a rendezvényen - jelentkezése ellenére -  a Vásározó nem vehet részt, az árusításból a Rendező és/vagy a hatóság kizárhatja. Ebben az esetben a területhasználati díj kapcsán a Rendezőnek visszafizetési kötelezettsége nincs.
 7. Kizárólag épített, az időjárásnak ellenálló installációt helyez ki.
 8. Gondoskodik a veszélyes hulladék és ételhulladék elszállításáról.
 9. Minimális foglalási napok (blokkban): augusztus 4-5-6. (3 nap) és/vagy augusztus 10-11-12-13. (4 nap) és/vagy augusztus 18-19-20. (3 nap)

A Rendező fenntartja a jogot a sikeres pályázók arculati és épített megjelenését illetően; a rendezvény ideje alatt csak olyan értékesítők kaphatnak területfoglalási engedélyt, akik illeszkednek a rendezvény és a KOLORCITY brand minőségi megjelenéséhez.

Az egységes vásározói arculat kialakításának érdekében javasoljuk az alábbi, korlátozott számban bérbe vehető installációk használatát. A sikeres pályázó az alábbiak közül választott vagy saját, a Rendező által elfogadásra kerülő szerkezettel települhet ki.

A rendezvény területén működő vendéglátóegységek blokkban, U-alakban vagy sorban helyezkednek el. Élelmiszer és ital értékesítése csak ezeken a helyszíneken valósulhat meg. 

A Rendező a pályázat elbírálásakor a sikeres pályázatot benyújtók között az érintett, kereskedelmi tevékenységre alkalmas területek helykiosztását maga végzi el, lehetőség szerint a Pályázó/Vásározók előzetes igényeinek figyelembevételével.

A fesztivállátogatók meleg- és hidegkonyhai készítményekkel való ellátását biztosító nagy vendéglátó egység (20 m2 felett) nagy kínálattal, tömeges étkeztetésre alkalmas rendszerrel, megfelelő háttérkonyhával és eszközkészlettel kell rendelkezzen.

A fesztivállátogatók meleg- és hidegkonyhai készítményekkel való ellátására alkalmas, kis melegkonyhás egység/kisbüfé (20 m2 alatt) vendéglátó minimum kétféle étellel kell rendelkezzen, megfelelő háttérkonyhával. (pl.: hot-dog, pékáru, lángos, kürtőskalács, melegszendvics, stb.)

Fesztiválnapok és programok

Fesztiválnapok

Területfoglalási és bérleti díjak

Az 5. Kolorfesztiválra a Rendező egységes és kedvezményes díjakat alakított ki, mely minden Vásározóra nézve kötelező érvényű.

A Rendező az árusításra vonatkozóan (saját installációval érkező Vásározók részére) napi négyzetméter árakat határoz meg, melyek ún. kedvezményes átalánydíjak és függetlenek az árusítás időtartamától.

Nagy vendéglátó egység (20 m2 felett):
- előkészítő és háttér konyha:        500 Ft + 27% ÁFA = bruttó    635 Ft /m2/nap 
- kiszolgáló rész:             2.000 Ft + 27% ÁFA = bruttó 2.540 Ft/m2/nap 

Egyéb kereskedelmi egységek saját installációval (20 m2 alatt):    
2.000 Ft + 27% ÁFA = bruttó 2.540 Ft/m2/nap                                                                         

Installációk bérleti díjai (mely a területfoglalási díjat is tartalmazza):
1-es, 2-es stand (2m x 1m):         6.000 Ft + 27% ÁFA = bruttó    7.620 Ft/db/nap
3-as faház (3m x 2 m):         15.000 Ft + 27% ÁFA = bruttó 19.050 Ft/db/nap

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. június 15.
Az elbírálás határideje: folyamatos, legkésőbb 2017. június 25-éig.

A megadott határidőn túl beérkező pályázatokat a Rendező kötelezettségvállalás nélkül és csak a fennmaradó lehetőségek függvényében tudja elbírálni. 

A jelentkezés aláírt, lepecsételt jelentkezési lap – előírt határidőn belüli visszaküldésével (e-mailben, postai úton vagy személyesen) történik.                           
E-mail cím:
szilasiancsa@gmail.com
Postacím: Barcika Art Kft. Szilasi Lászlóné 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

EZEN A LINKEN TÖLTHETI LE A JELENTKEZÉSI LAPOT!

Minden további kérdésben keresse Szilasi Lászlóné (06/20/823-9953) kolléganőnket, állunk szíves rendelkezésére.

Kazincbarcika, 2017.04.28.

A Rendező képviseletében:

                                    Dr. Makkai Orsolya 
                                    ügyvezető-igazgató

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk