https://kolorline.hu/Táborba vonultak az irinyis zenészek

Táborba vonultak az irinyis zenészek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Április utolsó hétvégéjén zenei táborban vettek részt az Irinyi János Református Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon Zenei Tehetséggondozó Műhelyének tagjai.

A táborban való részvételt a zenei műhely diákjai és tanárai számára az NTP-SZTG-16 számú pályázat tette lehetővé, amely során három tartalmas napot tölthettek együtt Sárospatakon. A pályázat keretében – amely az „Együtt zenélés öröme” címet viseli - a tanév elejétől kezdve folyik a zenei területen tehetséges irinyisek fejlesztése. A közös munka eredményeképpen a zenész, illetve énekes diákok számos iskolai rendezvényen és iskolán kívüli fellépésen szerepeltek szép sikerrel az elmúlt időszakban.

A táborban a délelőttöket és délutánokat a próbák, az együtt zenélés töltötte ki, április 28-án és 29-én este pedig egy-egy koncert keretében mutathatták meg a diákok tehetségüket a sárospatakiaknak.

Nézzük, mit gondolnak a táborról az érintettek!

Oroszi Fanni:

Nagyon jól éreztem magam a táborban. Hatalmas élmény volt számomra az együtt zenélés, a fellépések, az emberek szeretete és a legjobb hogy közelebb hozott minket egymáshoz ez a pár nap. Tetszett, hogy kiszakadhattunk egy kicsit a mindennapokból és azt csinálhattuk, amit valóban szeretünk.

Szabó Judit Fanni:

Nagyon élveztem a sárospataki utazást. Jó volt, hogy csak a zenélésre kellett koncentrálnunk, és élvezhettük minden pillanatát! A kis csapatunk még jobban összekovácsolódott az eltöltött 3 nap alatt.

Gál Dániel:

Jól éreztem magam a zenei táborban. Tetszett a sok zenélés, és a koncertek is segítették a fejlődésünket. A táborban felelevenítettünk régi dalokat is, amelyeket örömmel játszottunk újra.

 

 

További híreink

Lelkem virágai a mandalák – Varga Gézáné kiállítása

Dátum: 2022. okt 07. 14:37

Az idősek hónapja rendezvénysorozat részeként Varga Gézáné „Lelkem virágai a mandalák” című kiállítása nyílt meg október 6-án a művészetkedvelő közönség előtt a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

Lecsó parti a Napsugár Tagóvodában

Dátum: 2022. okt 07. 14:09

A hagyományos Lecsó partival indították a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodájának csöppségei az őszi népi nyárbúcsúztató programokat október 6-án.

Pályaválasztási fórum – Kazincbarcikán széles a továbbtanulási kínálat

Dátum: 2022. okt 07. 13:51

A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola szervezésében pályaválasztási fórumot tartottak az általános iskolák végzőseinek és szüleinek az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 6-án. A program helyszínét Kazincbarcika Város Önkormányzata biztosította.

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Szüreti Vigalom

Mezey István Művészeti Központ udvara

Idősek hónapja –Tökös családi játszóház

Mezey István Művészeti Központ – Gyermekek háza-Kézművesház

Idősek hónapja – Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek táncelőadása

I. Számú Idősek Otthona Klubja Kazincbarcika, Csokonai utca 3.

Idősek hónapja – KolorAkadémia

Mezey István Művészeti Központ

Idősek hónapja – Szépkorúak Színes Világa - Nyugdíjas Ki mit tud?

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk