https://kolorline.hu/Táborba vonultak az irinyis zenészek

Táborba vonultak az irinyis zenészek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Április utolsó hétvégéjén zenei táborban vettek részt az Irinyi János Református Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon Zenei Tehetséggondozó Műhelyének tagjai.

A táborban való részvételt a zenei műhely diákjai és tanárai számára az NTP-SZTG-16 számú pályázat tette lehetővé, amely során három tartalmas napot tölthettek együtt Sárospatakon. A pályázat keretében – amely az „Együtt zenélés öröme” címet viseli - a tanév elejétől kezdve folyik a zenei területen tehetséges irinyisek fejlesztése. A közös munka eredményeképpen a zenész, illetve énekes diákok számos iskolai rendezvényen és iskolán kívüli fellépésen szerepeltek szép sikerrel az elmúlt időszakban.

A táborban a délelőttöket és délutánokat a próbák, az együtt zenélés töltötte ki, április 28-án és 29-én este pedig egy-egy koncert keretében mutathatták meg a diákok tehetségüket a sárospatakiaknak.

Nézzük, mit gondolnak a táborról az érintettek!

Oroszi Fanni:

Nagyon jól éreztem magam a táborban. Hatalmas élmény volt számomra az együtt zenélés, a fellépések, az emberek szeretete és a legjobb hogy közelebb hozott minket egymáshoz ez a pár nap. Tetszett, hogy kiszakadhattunk egy kicsit a mindennapokból és azt csinálhattuk, amit valóban szeretünk.

Szabó Judit Fanni:

Nagyon élveztem a sárospataki utazást. Jó volt, hogy csak a zenélésre kellett koncentrálnunk, és élvezhettük minden pillanatát! A kis csapatunk még jobban összekovácsolódott az eltöltött 3 nap alatt.

Gál Dániel:

Jól éreztem magam a zenei táborban. Tetszett a sok zenélés, és a koncertek is segítették a fejlődésünket. A táborban felelevenítettünk régi dalokat is, amelyeket örömmel játszottunk újra.

 

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk