https://kolorline.hu/„Ballag már a vén diák”

„Ballag már a vén diák”

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Ózdi Szakképzési Centrum Surányi Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma is megtartotta ballagási ünnepségét május 5-én az intézmény udvarán. Az utolsó osztályfőnöki órát követően a végzős osztályok óriási csokrokkal vonultak végig az iskola folyosóin. Az ünnepségen hat osztály száz diákja búcsúzott az alma matertől. A végzősök között megtalálhatók leendő villanyszerelők, eladók, pincérek és szakácsok is. Az ünnepségen Vattay József, az intézmény igazgatója mondott beszédet, melyben kiemelte; új időszak kezdődik a ballagók életében, amelyhez mindenkinek sok erőt és egészséget kívánt. Majd polgármesteri elismerő oklevelet kapott Pogorisky Anna, akinek Bukó Géza a kazincbarcikai önkormányzat Társadalompolitikai Bizottságának elnöke nyújtotta át a kitüntetést. Az eseményen volt olyan osztály, melynek diákjai az ünnepélyes pillanatok után lufit engedtek a magasba, ezzel szimbolizálva egy korszak végét. A ballagáson az Ózdi Szakképzési Centrum vezetői, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és a kazincbarcikai önkormányzat képviseletében Kondorné Sztojka Ágnes és Lövey Zoltán is jelen voltak.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk