https://kolorline.hu/„Ballag már a vén diák”

„Ballag már a vén diák”

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Ózdi Szakképzési Centrum Surányi Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma is megtartotta ballagási ünnepségét május 5-én az intézmény udvarán. Az utolsó osztályfőnöki órát követően a végzős osztályok óriási csokrokkal vonultak végig az iskola folyosóin. Az ünnepségen hat osztály száz diákja búcsúzott az alma matertől. A végzősök között megtalálhatók leendő villanyszerelők, eladók, pincérek és szakácsok is. Az ünnepségen Vattay József, az intézmény igazgatója mondott beszédet, melyben kiemelte; új időszak kezdődik a ballagók életében, amelyhez mindenkinek sok erőt és egészséget kívánt. Majd polgármesteri elismerő oklevelet kapott Pogorisky Anna, akinek Bukó Géza a kazincbarcikai önkormányzat Társadalompolitikai Bizottságának elnöke nyújtotta át a kitüntetést. Az eseményen volt olyan osztály, melynek diákjai az ünnepélyes pillanatok után lufit engedtek a magasba, ezzel szimbolizálva egy korszak végét. A ballagáson az Ózdi Szakképzési Centrum vezetői, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és a kazincbarcikai önkormányzat képviseletében Kondorné Sztojka Ágnes és Lövey Zoltán is jelen voltak.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk