https://kolorline.hu/Vizet ad az ÉRV ZRT. a fejlődéshez

Vizet ad az ÉRV ZRT. a fejlődéshez

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Csaknem 1 milliárd Ft összértékű vízvezeték-beruházást valósított meg az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. a Szikszói járásban, amely lehetővé teszi a HELL cégcsoport további jelentős fejlesztéseit.


A keddi ünnepélyes átadón Bakondi György Patrik, az ÉRV ZRt. vezérigazgatója beszédében kiemelte: a Csúcsvízmű és az említett partnere között eddig nem volt olyan kapacitású távvezeték, amely képes lett volna ekkora mértékű termeléshez szükséges víz szállítására. Ez tette indokolttá, hogy megfelelő szállítási képességű távvezeték létesüljön az ÉRV ZRt. által üzemeltetett Csúcsvízmű, illetve a HELL szikszói telephelye között.


Az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. parnereivel kiváló együttműködést alakít ki és tart fenn, mindennapi tevékenysége során arra törekszik, hogy megismerje a felhasználók igényeit és megfeleljen azoknak. 


A csaknem 1 milliárd Ft-ból megvalósított 15500 folyóméter távvezeték és a kapcsolódó létesítmények eredményeként folytatódhat a térség fejlődése, lehetőség nyílik a régióban újabb vállalkozások betelepülésére, munkahelyek létrehozására, melyhez a vezeték adja az egyik alapot.   

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk