https://kolorline.hu/Díjat nyertek az Irinyis tehetségek

Díjat nyertek az Irinyis tehetségek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Irinyi János Református Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon nyert a Müller Péter Sziámi and Friends zenekar által kiírt dalfeldolgozó pályázatán, aminek eredményhirdetését május 12-én tartották Budapesten.

A Müller Péter Sziámi and Friends zenekar februárban középiskolásoknak írt ki pályázatot a „Szeretni még” című dalukkal kapcsolatban. Az Irinyi Zenei Tehetséggondozó Műhely egy olyan feldolgozást készített, amelyben csak énekhangok és ritmus hangszerek szólalnak meg. A díjátadót május 12-én Budapesten, a Müller Péter Sziámi and Friends koncertjén rendzeték. Az esemény elején a jelen lévő pályázók közösen énekelték el a dalt, ezután díjazták a legjobbakat. A nyertesekről egy 14 tagú szakmai zsűri döntött. Az Irinyisek dala, így hallható lesz a zenekar „Szeretni még” című CD-jén, emellett pedig egy kétnapos programmal is gazdagonak a tállyai Oroszlános Borhotelben.

A dalban szerepelnek: Bíró Orsolya, Lázár Liliána, Oroszi Fanni, Szabó Judit Fanni, Bartók Szilárd, István Gergő és Szajkó Sándor.

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk