https://kolorline.hu/Fölényes győzelemmel harmadikok az Ördögök

Fölényes győzelemmel harmadikok az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjának felső-házi rájátszásában az utolsó fordulót rendezték. A Kazincbarcika a Kincsem együttesét fogadta és győzött 4 góllal.

 

A mérkőzés előtt az volt a nagy kérdés, hogy az Ördögök megszerzik-e csoportjukban a harmadik helyet. A Kincsem ugyanis több győzelmének köszönhetően a borsodiak előtt állt a mérkőzés előtt. Irhás gyors góllal nyitott, amire a vendégek részéről Fülöp válaszolt. A gyors gólváltás után a félidőben végig többet támadó Kazincbarcika Irhás találatával vette vissza a vezetést. A félidőben 2-1-re vezetett a házigazda alakulat, de a hazai nézők érezték ez a sovány előny még kevés az üdvösséghez. A második játékrész elején villámgyorsan egyenlített Vörös révén a Kincsem, majd Fekete Viktor pár perccel később ismét az Ördögöknek szerezte meg a vezetést. Úgy tűnt a vendéglátók eldöntik a 3 pont sorsát, hiszen Kerekes gólja után már kettővel vezettek. A Kincsem vészkapussal próbálkozott és Csőke révén összejött a szépítés. Az egyenlítésre azonban már nem futotta, hiszen Fekete ismét 2 gólosra növelte a borsodiak előnyét. Fülöp találata után még felcsillant a vendégek előtt az egyenlítés reménye, de jött Dorogi, Lippai és Badalik és minden szertefoszlott. A házigazdák 4 góllal vezettek és meggyőző fölénnyel hozták az újabb hazai sikert. A lelkes hazai publikum felállva tapsolta a kedvenceket és kezdődhetett az ünneplés. A Kazincbarcikai Ördögök SE első NB II-es szezonjában 18 pontot szerezve a harmadik helyen végzett a keleti csoportban.

 

Kazincbarcikai Ördögök SE – Kincsem lovaspark SE 8-4 (2-1)

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont 800 néző

Vezette: Szabó F.

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Lippai, Irhás, Fekete, Dorogi.

Cserék: Pallós, Badalik, Kerekes, Szakáczki.

Kincsem Lovaspark SE: Balogh, Besenyei, Csőke, Fülöp, Vörös.

Cserék: Hámory, Mányi, Lovasi.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk