https://kolorline.hu/Fölényes győzelemmel harmadikok az Ördögök

Fölényes győzelemmel harmadikok az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjának felső-házi rájátszásában az utolsó fordulót rendezték. A Kazincbarcika a Kincsem együttesét fogadta és győzött 4 góllal.

 

A mérkőzés előtt az volt a nagy kérdés, hogy az Ördögök megszerzik-e csoportjukban a harmadik helyet. A Kincsem ugyanis több győzelmének köszönhetően a borsodiak előtt állt a mérkőzés előtt. Irhás gyors góllal nyitott, amire a vendégek részéről Fülöp válaszolt. A gyors gólváltás után a félidőben végig többet támadó Kazincbarcika Irhás találatával vette vissza a vezetést. A félidőben 2-1-re vezetett a házigazda alakulat, de a hazai nézők érezték ez a sovány előny még kevés az üdvösséghez. A második játékrész elején villámgyorsan egyenlített Vörös révén a Kincsem, majd Fekete Viktor pár perccel később ismét az Ördögöknek szerezte meg a vezetést. Úgy tűnt a vendéglátók eldöntik a 3 pont sorsát, hiszen Kerekes gólja után már kettővel vezettek. A Kincsem vészkapussal próbálkozott és Csőke révén összejött a szépítés. Az egyenlítésre azonban már nem futotta, hiszen Fekete ismét 2 gólosra növelte a borsodiak előnyét. Fülöp találata után még felcsillant a vendégek előtt az egyenlítés reménye, de jött Dorogi, Lippai és Badalik és minden szertefoszlott. A házigazdák 4 góllal vezettek és meggyőző fölénnyel hozták az újabb hazai sikert. A lelkes hazai publikum felállva tapsolta a kedvenceket és kezdődhetett az ünneplés. A Kazincbarcikai Ördögök SE első NB II-es szezonjában 18 pontot szerezve a harmadik helyen végzett a keleti csoportban.

 

Kazincbarcikai Ördögök SE – Kincsem lovaspark SE 8-4 (2-1)

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont 800 néző

Vezette: Szabó F.

Kazincbarcikai Ördögök SE: Szacskó, Lippai, Irhás, Fekete, Dorogi.

Cserék: Pallós, Badalik, Kerekes, Szakáczki.

Kincsem Lovaspark SE: Balogh, Besenyei, Csőke, Fülöp, Vörös.

Cserék: Hámory, Mányi, Lovasi.

További híreink

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk