https://kolorline.hu/Két vereség a hétvégi kézilabdamérleg

Két vereség a hétvégi kézilabdamérleg

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nem zárt sikeres fordulót a Kazincbarcika NB II-es férfi és megyei első osztályú női együttese.  A hölgyek bajnokként kaptak ki az ezüstérmes Tiszaújvárostól, míg a férfiak a Füzesabony ellen veszítettek.

 

A KKSE női megyei első osztályú csapata már a forduló előtt biztosította bajnoki címét, így a Tiszaújváros elleni meccsnek már nem volt tétje. Az első játékrészben egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők, hiszen 10-10 volt az állás 30 perc játék után. A második etapban a vendégek végül öt gólos előnnyel 25-20-ra nyertek, de a KKSE bajnoki címét így sem fenyegeti már veszély. Az utolsó fordulóban május 20-án szombaton a Diósgyőrt fogadja a csapat.

 

A férfi NB II észak-keleti csoportjának utolsó mérkőzése nem úgy sikerült a barcikaiak számára, ahogy eltervezték. A bajnokságban ezüstérmes Füzesabony már az első félidőben ellépett a barcikaiaktól, és két gólos előnyre tett szert. A 12-10-es hátrány ledolgozásának érdekében mindent megtett a hazai csapat, de a végén a vendégek örülhettek. A Füzesabony 21-18-ra győzött, azonban a KKSE-nek a veresége ellenére sincs oka az elkeseredésre, hiszen 23 ponttal a hatodik helyen végeztek a bajnokságban. Kovács László tanítványai 11 győzelem és egy döntetlen mellett tízszer kaptak ki. Mérlegük így valamivel jobb, mint 50 %-os. Az együttes legeredményesebb játékosa Koscsó Ádám volt, aki 110 gólt szerzett a bajnokságban és a csoport góllövőlistáján a 9. helyen végzett. Jövőre a mindkét nem képviselői az NB II-ben szerepelnek majd.

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk