https://kolorline.hu/Két vereség a hétvégi kézilabdamérleg

Két vereség a hétvégi kézilabdamérleg

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nem zárt sikeres fordulót a Kazincbarcika NB II-es férfi és megyei első osztályú női együttese.  A hölgyek bajnokként kaptak ki az ezüstérmes Tiszaújvárostól, míg a férfiak a Füzesabony ellen veszítettek.

 

A KKSE női megyei első osztályú csapata már a forduló előtt biztosította bajnoki címét, így a Tiszaújváros elleni meccsnek már nem volt tétje. Az első játékrészben egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők, hiszen 10-10 volt az állás 30 perc játék után. A második etapban a vendégek végül öt gólos előnnyel 25-20-ra nyertek, de a KKSE bajnoki címét így sem fenyegeti már veszély. Az utolsó fordulóban május 20-án szombaton a Diósgyőrt fogadja a csapat.

 

A férfi NB II észak-keleti csoportjának utolsó mérkőzése nem úgy sikerült a barcikaiak számára, ahogy eltervezték. A bajnokságban ezüstérmes Füzesabony már az első félidőben ellépett a barcikaiaktól, és két gólos előnyre tett szert. A 12-10-es hátrány ledolgozásának érdekében mindent megtett a hazai csapat, de a végén a vendégek örülhettek. A Füzesabony 21-18-ra győzött, azonban a KKSE-nek a veresége ellenére sincs oka az elkeseredésre, hiszen 23 ponttal a hatodik helyen végeztek a bajnokságban. Kovács László tanítványai 11 győzelem és egy döntetlen mellett tízszer kaptak ki. Mérlegük így valamivel jobb, mint 50 %-os. Az együttes legeredményesebb játékosa Koscsó Ádám volt, aki 110 gólt szerzett a bajnokságban és a csoport góllövőlistáján a 9. helyen végzett. Jövőre a mindkét nem képviselői az NB II-ben szerepelnek majd.

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk