https://kolorline.hu/Bajnokként is szárnyal a KBSC

Bajnokként is szárnyal a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB III keleti csoportjának 32. fordulójában Jászberényben szerepelt a Kazincbarcika. A borsodiak több mint egy órán át játszottak emberhátrányban, de nyerni tudtak.

 

Már bajnokként lépett pályára a KBSC a bajnokságban 3. helyen tanyázó Jászberény ellen. A jászságiakat ősszel alaposan elpáholták Koleszár György tanítványai, hiszen 4-0-ra nyertek. A vendégeknél sárga lapok miatt hiányzott a barcikai gólfelelős Farkas János. A Kazincbarcika azonban remekül kezdte a mérkőzést és a 20. percben Benne találatával megszerezte a vezetést. A KBSC játékosának ez volt a 7. gólja a szezonban. A gól után azonban hamar emberhátrányba került a vendég együttes, ugyanis Contstantinescut egy rossz ütemű becsúszása miatt kiállította a játékvezető. A gól után a Jászberény csupán egy nagy helyzetig jutott el az első félidőben.

A második 45 percben a KBSC a kontrákra hagyatkozott is igyekezett megtartani minimális előnyét. A jászságiak mezőnyfölénye meddőnek bizonyult, nem sikerült egyenlíteniük. A KBSC így ebben a szezonban másodszor is legyőzte riválisát és magabiztosan őrzi előnyét. A bajnokságból még két forduló van hátra. Legközelebb május 27-én szombaton este hat órától a Tiszaújvárost fogadja a KBSC, az utolsó fordulóban június 4-én pedig az Újpest II vendégeként lép pályára a kék-sárga alakulat.

 

Jászberény – Kazincbarcika 0-1 (0-1)

Vezette: Pillók

Jászberény: Miski – László, Mile, Hevesi-Tóth (Nyárasdi 5. perc), Ludasi, Szőllősi, Prasler (Bálint61. perc), Szanyi, Bojtor (Szilágyi 71. perc), Birtalan, Herczeg. Edző: Gelei Károly.

Kazincbarcika: Somodi – Szemere (Molnár 78. perc), Kardos, Sigér, Engel (Faggyas 87. perc), Burics, Süttő, Belényesi, Fekete, Bene (Kovács P. 83. perc), Contantinescu. Edző: Koleszár György.

Gólszerző: Bene 20 perc

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk