https://kolorline.hu/Kiállítás a jubileum évében

Kiállítás a jubileum évében

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gyermekrajzokból nyílt kiállítás a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola aulájában május 23-án. A rendezvényen elsőként Ipacs Szilvia a székhelyiskola intézményvezető helyettese köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte; nagyon örül, hogy a rajzokban visszaköszön a Kolorcity, azaz a színes város, emellett pedig az iskolához kötődő élményeiről is mesélt.

Ezt követően két tehetséges diáknak emléklapot nyújtott át Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola igazgatója és Ipacs Szilvia intézményvezető helyettes.

Gyöngyi Istvánné, az iskola rajzszakkörének vezetője a Kolorline érdeklődésére elmondta; évek óta segíti a diákjait abban, hogy elsajátítsák a különböző festészeti eljárásokat és technikákat, továbbá megismerjenek sokféle anyagot és eszközt is. A rajztanár hozzátette: nagyon színes a paletta, mind az alsós gyermekrajzok, mint pedig a felsős művészeti alkotások is láthatóak a "Gyermek Art" című kiállításon.

A megnyitón közreműködtek az iskola tanulói és a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója is.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk