https://kolorline.hu/Kiállítás a jubileum évében

Kiállítás a jubileum évében

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Gyermekrajzokból nyílt kiállítás a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola aulájában május 23-án. A rendezvényen elsőként Ipacs Szilvia a székhelyiskola intézményvezető helyettese köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte; nagyon örül, hogy a rajzokban visszaköszön a Kolorcity, azaz a színes város, emellett pedig az iskolához kötődő élményeiről is mesélt.

Ezt követően két tehetséges diáknak emléklapot nyújtott át Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola igazgatója és Ipacs Szilvia intézményvezető helyettes.

Gyöngyi Istvánné, az iskola rajzszakkörének vezetője a Kolorline érdeklődésére elmondta; évek óta segíti a diákjait abban, hogy elsajátítsák a különböző festészeti eljárásokat és technikákat, továbbá megismerjenek sokféle anyagot és eszközt is. A rajztanár hozzátette: nagyon színes a paletta, mind az alsós gyermekrajzok, mint pedig a felsős művészeti alkotások is láthatóak a "Gyermek Art" című kiállításon.

A megnyitón közreműködtek az iskola tanulói és a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója is.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk