https://kolorline.hu/Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika adott otthont a súlyemelő csapatbajnokság kelet-magyarországi selejtezőjének. Az eseményen 6 csapat vett részt.

A kelet-magyarországi fordulóval párhuzamosan Oroszlányban a Nyugat-Magyarország legjobb emelői is versenyeztek. Az úgynevezett sinclair pontok számítása alapján a két selejtező összesített eredménye alapján dől el, melyik lesz az a nyolc csapat, amely a döntőben is szerepel. A sorozatban legalább 4 és legfeljebb 5 fős együttesek indulhattak. A kazincbarcikai versenyen meggyőző fölénnyel diadalmaskodott az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club szerezte meg az első helyet a Tiszaújvárosi Súlyemelő SE és a Kazincbarcikai Városi SE előtt. A versenykiírás értelmében az a csapat, amely utánpótláskorú versenyzőket is indít jutalompontokat is kap. Legfeljebb két ilyen súlyemelő esetében lehetett mindezt igénybe venni és 18-20 éveseknél 30, 18 év alattiak esetében pedig versenyzőnként 50 pont járt ezért.  A kazincbarcikaiak így 100 úgynevezett bónuszpontot szereztek. A női versenyzőjük is a sinclair pontszámát 1.35-el megszorozták, amely szintén alaposan lendített a rendező csapat szekerén.  A Tasnádi Viktória, Bojti Vilmos Marcell, Baráth Zsolt, Holló Szilárd és Féderer Benjámin összetételű csapat így a kelet-magyarországi selejtezőben a 3. helyen végzett. A verseny több helyi súlyemelő számára is válogatónak számított a közelgő korosztályos nemzetközi versenyek vonatkozásában. Pátrovics Géza a KVSE edzője elégedett volt a hazai sportolók teljesítményével, mint fogalmazott a KVSE-nek jó esélye van arra, hogy bejusson a november 4-i oroszlányi csapatbajnoki döntőbe. A legjobb nyolc mezőnye a két selejtező eredményének összesítése után derül ki, melyről később tájékoztatjuk olvasóinkat.

A csapatbajnoki kelet-magyarországi selejtezőjének végeredménye sinclair pontok alapján:

  1. Ózd Súlyemelő és Fitness Club
  2. Tiszaújvárosi Súlyemelő SE
  3. KVSE
  4. Téglási SE
  5. Testvériség SE
  6. Tiszaújvárosi SC

(Fotó: Illusztráció/2016 november)

 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk