https://kolorline.hu/Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Sikeresen szerepeltek a kazincbarcikai súlyemelők

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika adott otthont a súlyemelő csapatbajnokság kelet-magyarországi selejtezőjének. Az eseményen 6 csapat vett részt.

A kelet-magyarországi fordulóval párhuzamosan Oroszlányban a Nyugat-Magyarország legjobb emelői is versenyeztek. Az úgynevezett sinclair pontok számítása alapján a két selejtező összesített eredménye alapján dől el, melyik lesz az a nyolc csapat, amely a döntőben is szerepel. A sorozatban legalább 4 és legfeljebb 5 fős együttesek indulhattak. A kazincbarcikai versenyen meggyőző fölénnyel diadalmaskodott az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club szerezte meg az első helyet a Tiszaújvárosi Súlyemelő SE és a Kazincbarcikai Városi SE előtt. A versenykiírás értelmében az a csapat, amely utánpótláskorú versenyzőket is indít jutalompontokat is kap. Legfeljebb két ilyen súlyemelő esetében lehetett mindezt igénybe venni és 18-20 éveseknél 30, 18 év alattiak esetében pedig versenyzőnként 50 pont járt ezért.  A kazincbarcikaiak így 100 úgynevezett bónuszpontot szereztek. A női versenyzőjük is a sinclair pontszámát 1.35-el megszorozták, amely szintén alaposan lendített a rendező csapat szekerén.  A Tasnádi Viktória, Bojti Vilmos Marcell, Baráth Zsolt, Holló Szilárd és Féderer Benjámin összetételű csapat így a kelet-magyarországi selejtezőben a 3. helyen végzett. A verseny több helyi súlyemelő számára is válogatónak számított a közelgő korosztályos nemzetközi versenyek vonatkozásában. Pátrovics Géza a KVSE edzője elégedett volt a hazai sportolók teljesítményével, mint fogalmazott a KVSE-nek jó esélye van arra, hogy bejusson a november 4-i oroszlányi csapatbajnoki döntőbe. A legjobb nyolc mezőnye a két selejtező eredményének összesítése után derül ki, melyről később tájékoztatjuk olvasóinkat.

A csapatbajnoki kelet-magyarországi selejtezőjének végeredménye sinclair pontok alapján:

  1. Ózd Súlyemelő és Fitness Club
  2. Tiszaújvárosi Súlyemelő SE
  3. KVSE
  4. Téglási SE
  5. Testvériség SE
  6. Tiszaújvárosi SC

(Fotó: Illusztráció/2016 november)

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk