https://kolorline.hu/Deniz nyitja az 5. Kolorfesztivál koncertjeinek sorát

Deniz nyitja az 5. Kolorfesztivál koncertjeinek sorát

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kolorfesztivál – Augusztus 4-én 19.00 órától szülővárosában ad élő koncertet Deniz a Csónakázó-tónál.

A Fonogram-és Barcika Art-díjas dalszövegíró, rapper tavaly óriási bulit csinált a Kolorfesztivál graffity-hétvégéjén a Kazincbarcikai Sportközpont területén. Deniz már-már visszatérő fellépője az ország legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljainak, de elmondása szerint hazai pályán mindig örömmel zenél. Nem lesz ez másként az 5. Kolorfesztiválon sem, amikor zenekarával augusztus 4-én 19.00 órától olyan slágereivel örvendezteti meg a közönséget, mint a „Veled” az „Elegem van” a „Csoda” és a „Sehogy se jó”. A koncertre a belépőjegy ára elővételben 1500, a helyszínen pedig 2000 Ft, amely érvényes a Halott Pénz 21.00 órától kezdődő, fergetegesnek ígérkező fellépésére is.

Idén első alkalommal a Csónakázó-tónál, a fesztivál kiemelt helyszínén zajló koncertek látogatására egy egységes bérletrendszert vezetnek be a szervezők. Hét napon keresztül az ország legnépszerűbb előadói: Deniz, a Halott Pénz, Herczku Ági és a Banda, a Csík Zenekar, a Piramis, a P.Mobil, Marge, a Wellhello, Völgyesi Gabi és a Unique akusztik, a Magna Cum Laude, Lofti Begi, Rúzsa Magdi, a Children of Distance, valamint Majka és Curtis lépnek a színpadra. A bérletesek a Kolorfesztivál after party-ján is bulizhatnak, aminek a Vadna Park ad majd otthont. Az early bird bérletakció június 30-áig tart, amikor minden bérlet 7900 forint. Július 1-jétől teljes áron, 9900 forintért kapható. Az értékesítés már megkezdődött a kolorfesztival.hu oldalon, június 1-jétől pedig a jegyértékesítési pontokon is hozzá lehet jutni.

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk