https://kolorline.hu/Deniz nyitja az 5. Kolorfesztivál koncertjeinek sorát

Deniz nyitja az 5. Kolorfesztivál koncertjeinek sorát

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kolorfesztivál – Augusztus 4-én 19.00 órától szülővárosában ad élő koncertet Deniz a Csónakázó-tónál.

A Fonogram-és Barcika Art-díjas dalszövegíró, rapper tavaly óriási bulit csinált a Kolorfesztivál graffity-hétvégéjén a Kazincbarcikai Sportközpont területén. Deniz már-már visszatérő fellépője az ország legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljainak, de elmondása szerint hazai pályán mindig örömmel zenél. Nem lesz ez másként az 5. Kolorfesztiválon sem, amikor zenekarával augusztus 4-én 19.00 órától olyan slágereivel örvendezteti meg a közönséget, mint a „Veled” az „Elegem van” a „Csoda” és a „Sehogy se jó”. A koncertre a belépőjegy ára elővételben 1500, a helyszínen pedig 2000 Ft, amely érvényes a Halott Pénz 21.00 órától kezdődő, fergetegesnek ígérkező fellépésére is.

Idén első alkalommal a Csónakázó-tónál, a fesztivál kiemelt helyszínén zajló koncertek látogatására egy egységes bérletrendszert vezetnek be a szervezők. Hét napon keresztül az ország legnépszerűbb előadói: Deniz, a Halott Pénz, Herczku Ági és a Banda, a Csík Zenekar, a Piramis, a P.Mobil, Marge, a Wellhello, Völgyesi Gabi és a Unique akusztik, a Magna Cum Laude, Lofti Begi, Rúzsa Magdi, a Children of Distance, valamint Majka és Curtis lépnek a színpadra. A bérletesek a Kolorfesztivál after party-ján is bulizhatnak, aminek a Vadna Park ad majd otthont. Az early bird bérletakció június 30-áig tart, amikor minden bérlet 7900 forint. Július 1-jétől teljes áron, 9900 forintért kapható. Az értékesítés már megkezdődött a kolorfesztival.hu oldalon, június 1-jétől pedig a jegyértékesítési pontokon is hozzá lehet jutni.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk