https://kolorline.hu/Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

 

A labdarúgó NB III keleti csoportjában a 2016/2017-es idény utolsó hazai mérkőzését játszotta a KBSC. A Kazincbarcika a 33. fordulóban a Tiszaújvárost fogadta.

A Kazincbarcikának a hazai veretlenség megtartása, míg a Tiszaújvárosnak a bennmardás bebiztosítása volt az előzetes cél. Ennek függvényében kezdték a mérkőzést a felek. Az első 10 percben két büntető is kimaradt előbb a vendégeknél Nagy Dávid, majd a hazaiaknál Farkas János hibázott. A folytatásban egy szöglet utáni kavarodásnál Fabu volt résen és góljával előnybe került a Tiszaújváros. A bekapott gól után kezdeményezőbb lett a KBSC és 5 perccel később Farkas J. már nem hibázott. Éles szögből leadott lövése után egyenlítettek a hazaiak. A 40. percben Balogh megkapta második sárgalapját és idő előtt mehetett az öltözőbe. A kiállítás után gyorsan kihasználta létszámfölényét a barcikai alakulat, Burics talált be Tóth Cs. kapujába.

A második félidőben visszafogottabban játszott a hazai együttes, a vendégek viszont 10 emberrel is küzdöttek az egyenlítésért. A Tiszaújváros fölénye azonban csak szögletekben mutatkozott meg. A házigazdák kontrákra rendezkedtek be. A félidő hajrájában előbb Fekete, majd a csereként beállt Faggyas is betalált és így már szemernyi kétely sem volt a győztes kilétét illetően. A Kazincbarcika győzelmével már 76 pontos a bajnokságban. A kék-sárgák az NB III keleti csoportjának utolsó fordulóját június 4-án játsszák az Újpest II vendégeként.

Kazincbarcika – Tiszaújváros 4-1 (2-1)

Kazincbarcika 150 néző

Vezette: Nagy N.

Kazincbarcika: Fülöp – Fekete, Belényesi, Szemere, Burics – Engel, Sigér (Kovács P. 89. perc), Süttő (Lipusz 74. perc), Molnár M. (Faggyas 66.perc) – Bene, Farkas J.

Szakmai igazgató: Koleszár György.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fabu, Fodor, Balogh, Gál (Horváth T. 56. perc) - Molnár F., Shadi, Viscsák (Farkas M. 31. perc), Istenes – Kristófi (Lukács 77. perc)

Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Gólszerzők: Farkas J., Burics, Fekete, Faggyas, illetve Fabu.

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk