https://kolorline.hu/Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

 

A labdarúgó NB III keleti csoportjában a 2016/2017-es idény utolsó hazai mérkőzését játszotta a KBSC. A Kazincbarcika a 33. fordulóban a Tiszaújvárost fogadta.

A Kazincbarcikának a hazai veretlenség megtartása, míg a Tiszaújvárosnak a bennmardás bebiztosítása volt az előzetes cél. Ennek függvényében kezdték a mérkőzést a felek. Az első 10 percben két büntető is kimaradt előbb a vendégeknél Nagy Dávid, majd a hazaiaknál Farkas János hibázott. A folytatásban egy szöglet utáni kavarodásnál Fabu volt résen és góljával előnybe került a Tiszaújváros. A bekapott gól után kezdeményezőbb lett a KBSC és 5 perccel később Farkas J. már nem hibázott. Éles szögből leadott lövése után egyenlítettek a hazaiak. A 40. percben Balogh megkapta második sárgalapját és idő előtt mehetett az öltözőbe. A kiállítás után gyorsan kihasználta létszámfölényét a barcikai alakulat, Burics talált be Tóth Cs. kapujába.

A második félidőben visszafogottabban játszott a hazai együttes, a vendégek viszont 10 emberrel is küzdöttek az egyenlítésért. A Tiszaújváros fölénye azonban csak szögletekben mutatkozott meg. A házigazdák kontrákra rendezkedtek be. A félidő hajrájában előbb Fekete, majd a csereként beállt Faggyas is betalált és így már szemernyi kétely sem volt a győztes kilétét illetően. A Kazincbarcika győzelmével már 76 pontos a bajnokságban. A kék-sárgák az NB III keleti csoportjának utolsó fordulóját június 4-án játsszák az Újpest II vendégeként.

Kazincbarcika – Tiszaújváros 4-1 (2-1)

Kazincbarcika 150 néző

Vezette: Nagy N.

Kazincbarcika: Fülöp – Fekete, Belényesi, Szemere, Burics – Engel, Sigér (Kovács P. 89. perc), Süttő (Lipusz 74. perc), Molnár M. (Faggyas 66.perc) – Bene, Farkas J.

Szakmai igazgató: Koleszár György.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fabu, Fodor, Balogh, Gál (Horváth T. 56. perc) - Molnár F., Shadi, Viscsák (Farkas M. 31. perc), Istenes – Kristófi (Lukács 77. perc)

Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Gólszerzők: Farkas J., Burics, Fekete, Faggyas, illetve Fabu.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk