https://kolorline.hu/Hangoskönyv gyermeknapra

Hangoskönyv gyermeknapra

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kuckóversek címmel jelent meg a Szikra Alapítvány és partnerei hangoskönyve. A gyermekeknek szóló válogatást május 30-án mutatták be az Egressy Béni Művelődési Központban.

Mint arról beszámoltunk, körülbelül másfél hónapja jelent meg az Őszülő kikelet című hangoskönyv, mely a Kazinci Klub alkotóinak műveiből lett összeállítva. Papp Mónika, a korongokat kiadó Szikra Alapítvány ügyvezetője a KVTV-nek elmondta, a Kuckóversek főként a gyermekeknek szól, ezért is időzítették annak kiadását a gyermeknap köré.

Az ügyvezető kiemelte, az alapítvány két fő tevékenységi köre az önkéntesség segítése, koordinálása, valamint a rászoruló társadalmi rétegek segítése.

Papp Mónika az Irinyis diákok és felkészítő pedagógusok mellett köszönetet mondott a Kazinci Klub alkotóinak a művekért és az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjainak a koordinációs munkáért, hiszen nélkül nem jöhetett volna létre a három diszk.

Pelle Anna az Idővár vezetője úgy fogalmazott, öröm volt részt venni az elmúlt hónapok munkájában.
– Nagyszerű dolog volt részt venni ebben a munkában, mert lehetőségünk volt helyi alkotókat bemutatni nemcsak a megye, de talán az egész ország számára – mondta.

A bemutató végén a közreműködő diákok adtak elő egy-egy verset, melyet korábban a hangoskönyvre is felolvastak.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk