https://kolorline.hu/Mesés délelőtt a jubileum jegyében

Mesés délelőtt a jubileum jegyében

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Születésnapi ünnepséget tartottak a Mesevár Tagóvodában az intézmény fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából június 1-jén.

Az eseményen Liptákné Gergely Valéria a tagóvoda vezetője köszöntötte a megjelenteket. A délelőtti rendezvényen az intézménybe járó gyerekek csoportonként adtak műsort, aminek a végén Kazincbarcika város kabalafigurájával „Kabarcival” együtt énekeltek és táncoltak. Az ünnepség meglepetésvendége a kazincbarcikai születésű Jancsó Dóra színművész volt, akivel a kicsik és a meghívottak együtt énekelték el a „Boldog születésnapot” című dalt. Majd Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere szólt a gyerekekhez, ezt követően ajándékokat nyújtott át az ovisoknak. Az évforduló alkalmából szebbnél szebb tortákat kóstoltak a résztvevők.

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk