https://kolorline.hu/A pedagógusokat ünnepelték

A pedagógusokat ünnepelték

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

 

Pedagógusnapi ünnepséget tartott Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Tankerületi Központ június 2-án a Don Bosco Sportközpontban. Az eseményen elsőként Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, majd Szitka Péter Kazincbarcika város polgármestere beszédében az esemény jelentőségét hangsúlyozta.

A rendezvényen Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült: Fehér Béláné, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Mesevár Tagóvodájának óvodapedagógusa; Lengyel Rózsa, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium matematika-fizika szakos tanára; Nagy Albertné, a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola zongoratanára; Pál-Ispán Roberta, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola székhelyiskolájának biológia-testnevelés szakos pedagógusa; Pálné Szendi Nóra, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolájának angol szakos tanára, ifjúságvédelmi felelőse; Pásztor Katalin, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodájának óvodapedagógusa és  Pogány Barnabásné, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák székhelyóvodájának óvodapedagógusa.

Mucsony Nagyközség Polgármesterének dicséretét Palkóné Nagy Mónika, a Mucsonyi Általános Művelődési Központ és Konyha Játékvár Óvodájának óvodapedagógusa; Mucsony Nagyközség Polgármesterének Dicséretét és Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést Pamlényi Attiláné, a Múcsonyi Általános Művelődési Központ és Konyha Játékvár Óvodájának óvodapedagógusa kapta.

Az ünnepségen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és Székelyné Varga Mária Ágnes tankerületigazgató a Kazincbarcikai Tankerületi Központ részéről elismerő okleveleket adtak át intézményvezetőknek a 2016/2017-es tanévben nyújtott kiemelkedően színvonalas, áldozatos pedagógiai és szakmai munkáért. Elismerő oklevelet vett át:

- az Aggteleki Általános Iskolából: Kondorné Sztojka Ágnes,

- a bánhorváti Kazinczy Gábor Általános Iskolából: Kakszi Erzsébet,

- a Berentei Általános Iskolából: Gyenesné Kovács Enikő,

- a dédestapolcsányi Lajos Árpád Általános Iskolából: Lukács Lászlóné,

- a felsőnyárádi Nyárády András Általános Iskolából: Nagy Tamás,

- a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolából: Kerek Gábor,

- a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolából: Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes,

- a Kurityáni Kossuth Lajos Általános Iskolából: Bukovenszki István,

- a múcsonyi Kalász László Általános Iskolából: Rakaczki Mária,

- az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskolából: Folyaminé Tomori Tünde,

- a putnoki Péczeli József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából:Kónya István,

- a putnoki Serényi László Általános Iskolából: Markovicsné Demeter Edina,

- a putnoki Gomba Levente Gimnáziumból: Sándorné Gyurcsik Erika,

- a Ragályi Balassi Bálint Általános Iskolából: Tóthné Béres Mária,

- a rudabánya i Gvadányi József Általános Iskolából: Sóváriné Sárog Éva,

- a Sajókazai Balassi Bálint Általános Iskolából: Kiss Éva,

- a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskolából: Perényi Barnabás.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a 2017. évi pedagógusnap alkalmából Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesített nyugállományba vonulása alkalmából huszonkét pedagógust. Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesült: Acznélné Nagy Ilona, az Építők Úti Tagóvoda óvodapedagógusa; Gulyás Lászlóné, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák székhelyóvodájának óvodapedagógusa; Hacsiné Oláh Éva, az Építők Úti Tagóvoda óvodapedagógusa; Lakatos Istvánné, az Alsóvárosi Tagóvoda óvodapedagógusa, Nagyné Bánhidi Erika; az Alsóvárosi Tagóvoda óvodapedagógusa; Orosz Józsefné, a Mesevár Tagóvoda óvodapedagógusa; Sánta Judit, a Napsugár Tagóvoda óvodapedagógusa és Tóthné Léber Mária Magdolna, a Mesevár Tagóvoda óvodapedagógusa.

A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolából Benyó Anikó Erzsébet, Bodnárné Andó Katalin Zsuzsanna, Gál Mária, Gáspár Zoltánné, Hubayné Ágoston Mária, Jancsó Tiborné, Krecz Zsuzsanna Magdolna, Lehóczky Lászlóné és Mogyoródi Gábor Béláné vették át az emlékérmet. Szintén Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott: Boros Józsefné, a Sajókazai Balassi Bálint Általános Iskola pedagógusa; dr. Czenke Antalné, a Sajókazai Balassi Bálint Általános Iskola pedagógusa; Kaló Béla Kázmérné, a rudabányai Gvadányi József Általános Iskola pedagógusa; Magicz Lászlóné, a Putnoki Serényi László Általános Iskola pedagógusa Mega Andrásné, a Rudabányai Gvadányi József Általános Iskola pedagógusa.

Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést és Ormosbánya Község Képviselő-testületének dicséretét Papp Lajosné, az Ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskola pedagógusa kapta.

Pedagógusnap alkalmából olyan pedagógusokat is köszöntöttek, akik ötven, hatvan, illetve hatvanöt évvel ezelőtt kapták meg a diplomájukat. Az ünnepségen Arany Díszoklevél kitüntetésben Kis-Paál Györgyné, Gyémánt Díszoklevél kitüntetésben Niederwieser Gabriella, Vas Díszoklevél kitüntetésben Kovács Józsefné részesült.

A 2017. évi pedagógusnap alkalmából szakszervezeti kitüntetéseket is átadtak. Az Eötvös József-emlékérem bronz fokozatát Andrejcsikné Pohovics Éva és Mártonné Kövesdi Ilona, az ezüst fokozatot pedig Misurdáné Filek Mónika érdemelte ki.

Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete minden esztendőben egy kiemelkedő nevelő-oktató munkát végző kazincbarcikai pedagógusnak „Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díjat adományoz. Idén ezt az elismerést Horváthné Geleta Máriának, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetőjének ítélte a szakmai kuratórium.  

A díjátadó ünnepséget Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel Kórus fergeteges műsora zárta.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk