https://kolorline.hu/Új lehetőség: az egész megyéből várja az ellátottakat a Demens Személyek Nappali Ellátása

Új lehetőség: az egész megyéből várja az ellátottakat a Demens Személyek Nappali Ellátása

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ha az Önök családjában, környezetében, ismeretségében demens idős ember él, lehetőségük nyílik a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ (KSzSzK) által 15 férőhelyen az I. Számú Idősek Klubja intézményegységében hétköznaponként 07.00 és 15.00 óra, szombaton 06.00 és 14.00 óra közötti időtartamban Demens Személyek Nappali Ellátása szolgáltatás igénybe vételére.

Az egész megyére kiterjesztett szolgáltatás keretében szakszerű, egyénre szabott, speciális, egyúttal integrált szolgáltatásokkal segítjük, színesíthetjük a beteg emberek mindennapjait. A szolgáltatás működtetésével olyan családoknak szeretnénk segíteni, akiknek a hozzátartozója szellemileg leépült, és a család, a házastárs számára nagy megterhelést jelent a demens hozzátartozó egész napos ellátása, felügyelete. Az I. Számú Idősek Klubja speciális szolgáltatása biztosítja a napközbeni felügyeletet, így a családtagok nyugodtan végezhetik munkájukat, mert biztonságban tudhatják hozzátartozójukat. Tapasztalt, speciális végzettséggel rendelkező szakembereink segítik, fejlesztik a demenciában szenvedő ellátottjainkat. A gondozás komplex tevékenység formájában történik, igazodva az egyén képességeihez, igényeihez, szükségleteihez, valamint a demencia fokához. Igény esetén biztosítjuk az ellátott intézménybe, illetve otthonába történő szállítását. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele: pszichiáter, neurológus, geriáter szakorvos demencia kórképet megállapító szakvéleményének megléte.

 

További információk: Takácsné Lőkös Éva intézményi egységvezető

cím: KSzSzK I. Sz. Idősek Klubja Kazincbarcika, Hámán K. út 1

tel.: 06-48/512-464

e-mail: idosklub@kszszk.hu

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk