https://kolorline.hu/Spartan Race – Közlekedjünk inkább gyalogosan!

Spartan Race – Közlekedjünk inkább gyalogosan!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2017. június 17-én Kazincbarcikán rendezik meg a világ legnépszerűbb akadályfutó versenyét, a Spartan Race-t. A Csónakázó-tótól rajtolva és oda visszaérkezve reggel 9 órától összesen közel ötezer versenyző fut majd neki a 13-16 km-es távnak, sőt, a legkisebbek is kipróbálhatják magukat a számukra létrehozott gyermek pályákon. A rendezvényre több ezer látogatót várnak a szervezők az ország számos pontjáról, így az autóforgalom is nagyobb lesz a városban. 

Útlezárás, forgalomirányítás

Az eseményhez kapcsolódóan már június 10-étől megkezdődnek az előkészületek a Csónakázó-tó környékén, június 17-én, szombaton pedig lezárják a Herbolyai út és Hajcsár út közötti szakaszt (volt Jókai iskola melletti tóhoz vezető út). A kiskertesek kizárólag a Hajcsár út felől közelíthetik meg ingatlanjaikat behajtási engedéllyel, különös figyelemmel a verseny negyedóránkénti rajtjaira.
Behajtási engedély az Egressy Béni Művelődési Központban igénylehető Szilasi Lászlónénál: +36 20 823 9953, szilasiancsa@gmail.com
A területről való teljes levonulás június 21-éig történik meg.

Fokozott rendőri jelenlét. Közlekedjünk inkább gyalogosan!

A városban és a bevezető utakon a rendezvény napján a rendőrkapitányság és a rendészet munkatársai nagy létszámmal biztosítják a zavartalan közlekedést. Ha teheti, közlekedjen gyalogosan.

Együttműködését és megértését köszönjük.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk