https://kolorline.hu/Új edzővel cél egy ütőképes együttes kialakítása az NB II rajtjára

Új edzővel cél egy ütőképes együttes kialakítása az NB II rajtjára

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megkezdte felkészülését a július végén rajtoló labdarúgó NB II-re a KBSC együttese. A csapat az új vezetőedző Vitelki Zoltán irányításával már kedden este együtt gyakorolt.

 

Bár többen a szabadságukat töltik, vagy a nyaralásukat tervezik, a kazincbarcikai labdarúgók nem pihennek. Vitelki Zoltán az NB II-be frissen felkerült csapat vezetőedzője kedden megtartotta az első edzést is. A vezetőség pedig közben gőzerővel azon dolgozik, hogy minél inkább megerősítse a csapatot, melynek magját az NB III-as bajnokságot nyert játékosok adják. A Magyar Labdarúgó Szövetség szabálya értelmében két U 19-es labdarúgót is folyamatosan szerepeltetni kell, így ilyen korú játékosok érkezése is várható, ám mellette rutinos futballistákat is szeretne igazolni a klub.  Három játékos a DVTK-ból nevezetesen Boros Gábor, Lőrincz Patrik és Mahalek Marcell már csatlakozott a kék-sárgák felkészüléséhez, igaz utóbbi labdarúgó sérülés miatt még nem edzett. A tréningek mellett fontos szerepet játszanak az edzőmérkőzések is. Az első ilyet július 1-én szombaton 5 órától a szintén másodosztályú Békéscsaba ellen vívja a KBSC Balmazújvárosban. A felkészülési programban további hat edzőmeccs szerepel. Július 7-én Kazincbarcikán a Putnok, míg másnap az NB I újoncának a Balmazújvárosnak otthonában játszanak a kazincbarcikaiak. Vitelki Zoltán vezetőedző abban bízik, hogy sikerül jól felkészíteni a kék-sárgákat az NB II július 30-i rajtjára. A másodosztály sorsolása július közepéig készül el.

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk