https://kolorline.hu/Új edzővel cél egy ütőképes együttes kialakítása az NB II rajtjára

Új edzővel cél egy ütőképes együttes kialakítása az NB II rajtjára

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megkezdte felkészülését a július végén rajtoló labdarúgó NB II-re a KBSC együttese. A csapat az új vezetőedző Vitelki Zoltán irányításával már kedden este együtt gyakorolt.

 

Bár többen a szabadságukat töltik, vagy a nyaralásukat tervezik, a kazincbarcikai labdarúgók nem pihennek. Vitelki Zoltán az NB II-be frissen felkerült csapat vezetőedzője kedden megtartotta az első edzést is. A vezetőség pedig közben gőzerővel azon dolgozik, hogy minél inkább megerősítse a csapatot, melynek magját az NB III-as bajnokságot nyert játékosok adják. A Magyar Labdarúgó Szövetség szabálya értelmében két U 19-es labdarúgót is folyamatosan szerepeltetni kell, így ilyen korú játékosok érkezése is várható, ám mellette rutinos futballistákat is szeretne igazolni a klub.  Három játékos a DVTK-ból nevezetesen Boros Gábor, Lőrincz Patrik és Mahalek Marcell már csatlakozott a kék-sárgák felkészüléséhez, igaz utóbbi labdarúgó sérülés miatt még nem edzett. A tréningek mellett fontos szerepet játszanak az edzőmérkőzések is. Az első ilyet július 1-én szombaton 5 órától a szintén másodosztályú Békéscsaba ellen vívja a KBSC Balmazújvárosban. A felkészülési programban további hat edzőmeccs szerepel. Július 7-én Kazincbarcikán a Putnok, míg másnap az NB I újoncának a Balmazújvárosnak otthonában játszanak a kazincbarcikaiak. Vitelki Zoltán vezetőedző abban bízik, hogy sikerül jól felkészíteni a kék-sárgákat az NB II július 30-i rajtjára. A másodosztály sorsolása július közepéig készül el.

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk