https://kolorline.hu/Hat gólt rúgott a KBSC

Hat gólt rúgott a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikerrel vette az újabb akadályt a felkészülési mérkőzések során a Kazincbarcika. A kék-sárgák az NB III-as Putnok ellen nyertek 6-2-re.

 

A második edzőmeccsen megszerezte első győzelmét a Kazincbarcika. A kék-sárgáktól Kemény háromszor, Boros kétszer és Kanalos egyszer volt eredményes. Vitelki Zoltán vezetőedző a gólszerzők mellett több jó egyéni teljesítményt is látott a mérkőzésen. A tréner kiemelte, hogy formálódik a keret, javaslatot tesz több tehetséges játékos szerződtetésére. A mostani mérkőzésen a gólszerzők mellett egy fiatal labdarúgó a mindössze 18 éves Mikló Roland is jó benyomást tett rá, aki az elmúlt idényben a Sajóvölgye Focisuli SE játékosaként az U19-es III. osztályban 16 gólt szerzett. Az ifjú labdarúgó ballábas, védőként és középpályásként egyaránt bevethető a baloldalon. A vezetőedző szerint jól halad a felkészülés és a szombat délelőtti Balmazújváros elleni idegenbeli felkészülési találkozó után már jobban tisztul a kép a keret véglegesítését illetően. A szakember hozzátette Kristófi, Belényesi és Fekete sérült és Mahalek sem juthatott szóhoz még az edzőmeccseken. Vitelki Zoltán reményét fejezte ki, hogy a jövő héten talán már végleges kerettel folytatódhat a KBSC felkészülése a július 30-i NB II-es bajnoki rajtra.

További híreink

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. jún 17. 11:52

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtásának II.üteme megkezdődik.

Beszéljünk az autólopásról - melyek a legrizikósabb helyzetek?

Dátum: 2019. jún 17. 11:25

A rendőrségi statisztikai adatok alapján szinte minden évben növekszik az autólopások száma. Ez részben annak köszönhető, hogy egyre többen válnak tulajdonossá, de egyben annak is, hogy ezek a tulajdonosok sokszor nem gondoskodnak megfelelően a biztonságról. Vannak olyan tényezők és körülmények, amelyek elkerülésével a lopás esélye csökkenthető. Ebben a cikkben ezekről lesz szó.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk