https://kolorline.hu/Hat gólt rúgott a KBSC

Hat gólt rúgott a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikerrel vette az újabb akadályt a felkészülési mérkőzések során a Kazincbarcika. A kék-sárgák az NB III-as Putnok ellen nyertek 6-2-re.

 

A második edzőmeccsen megszerezte első győzelmét a Kazincbarcika. A kék-sárgáktól Kemény háromszor, Boros kétszer és Kanalos egyszer volt eredményes. Vitelki Zoltán vezetőedző a gólszerzők mellett több jó egyéni teljesítményt is látott a mérkőzésen. A tréner kiemelte, hogy formálódik a keret, javaslatot tesz több tehetséges játékos szerződtetésére. A mostani mérkőzésen a gólszerzők mellett egy fiatal labdarúgó a mindössze 18 éves Mikló Roland is jó benyomást tett rá, aki az elmúlt idényben a Sajóvölgye Focisuli SE játékosaként az U19-es III. osztályban 16 gólt szerzett. Az ifjú labdarúgó ballábas, védőként és középpályásként egyaránt bevethető a baloldalon. A vezetőedző szerint jól halad a felkészülés és a szombat délelőtti Balmazújváros elleni idegenbeli felkészülési találkozó után már jobban tisztul a kép a keret véglegesítését illetően. A szakember hozzátette Kristófi, Belényesi és Fekete sérült és Mahalek sem juthatott szóhoz még az edzőmeccseken. Vitelki Zoltán reményét fejezte ki, hogy a jövő héten talán már végleges kerettel folytatódhat a KBSC felkészülése a július 30-i NB II-es bajnoki rajtra.

További híreink

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 07. 11:25

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2020. júl 06. 17:12

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2020. júl 06. 17:02

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy Kazincbarcikán 2020. július 10-én szúnyoggyérítésre kerül sor.

Újabb Word Team a Tour de Hongrie mezőnyében

Dátum: 2020. júl 06. 16:37

A koronavírus-járvány miatt a nyár végére halasztott Magyar Körversenyen egy újabb remek csapat részvételét jelenthetjük be: a 2019-ben harmincöt győzelmet begyűjtő, a világranglistán a nyolcadik helyen álló ausztrál World Team, a Mitchelton-Scott is indul a magyar Touron, ráadásul magyar versenyzőjével, Peák Barnabással!

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk