https://kolorline.hu/Hat gólt rúgott a KBSC

Hat gólt rúgott a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikerrel vette az újabb akadályt a felkészülési mérkőzések során a Kazincbarcika. A kék-sárgák az NB III-as Putnok ellen nyertek 6-2-re.

 

A második edzőmeccsen megszerezte első győzelmét a Kazincbarcika. A kék-sárgáktól Kemény háromszor, Boros kétszer és Kanalos egyszer volt eredményes. Vitelki Zoltán vezetőedző a gólszerzők mellett több jó egyéni teljesítményt is látott a mérkőzésen. A tréner kiemelte, hogy formálódik a keret, javaslatot tesz több tehetséges játékos szerződtetésére. A mostani mérkőzésen a gólszerzők mellett egy fiatal labdarúgó a mindössze 18 éves Mikló Roland is jó benyomást tett rá, aki az elmúlt idényben a Sajóvölgye Focisuli SE játékosaként az U19-es III. osztályban 16 gólt szerzett. Az ifjú labdarúgó ballábas, védőként és középpályásként egyaránt bevethető a baloldalon. A vezetőedző szerint jól halad a felkészülés és a szombat délelőtti Balmazújváros elleni idegenbeli felkészülési találkozó után már jobban tisztul a kép a keret véglegesítését illetően. A szakember hozzátette Kristófi, Belényesi és Fekete sérült és Mahalek sem juthatott szóhoz még az edzőmeccseken. Vitelki Zoltán reményét fejezte ki, hogy a jövő héten talán már végleges kerettel folytatódhat a KBSC felkészülése a július 30-i NB II-es bajnoki rajtra.

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk