https://kolorline.hu/Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első osztályba most feljutott Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a Kazincbarcika. A borsodiak 60 percig vezettek, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek a hajdúságiaktól.

 

A felkészülés egy újabb állomásán a legmagasabb osztályban szerepelő együttessel játszott a KBSC. A Balmazújváros elleni találkozón bátor, harcias és lelkes játékot kért labdarúgóitól a kék-sárgák trénere. Vitelki Zoltán utasításait az első félidőben nagyszerűen alkalmazták a játékosok, hiszen a 8. percben egy szemfüles góllal a DVTK-tól igazolt Boros Gábor szerzett vezetést a barcikaiaknak. Uralta a játékot és többet birtokolta a labdát a borsodi alakulat. Az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a vendég együttes.

A második játékrészt is jól kezdték kazincbarcikaiak, igaz ekkor már a Balmazújváros is felvette a ritmust, kapufáig is eljutott, ám a gólszerzés csak az első negyedóra végén sikerült. Zsiga Ervin egyenlített, majd 15 perccel később a friss igazolás Nemanja Andrics a győztes találatot is megszerezte. A Kazincbarcika vezetőedzője elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen jól helytálltak a mérkőzésen, és bátran futballoztak. A fiúkon látszott az, hogy egyre jobban összeszoknak és ez pozitív fejlemény, - értékelte a látottakat a vezetőedző. A következő héten az edzések mellett két hazai felkészülési találkozót vív a Kazincbarcika, július 12-én szerdán a Nyírbátor, míg 15-én szombaton a Tiszaújváros ellen. Vitelki Zoltán arról is beszélt, hogy megfelelő ütemben halad a felkészülés és a fizikai erősítés után most már egyre inkább a taktikára, a finomhangolásra helyezik a hangsúlyt a tréningeken.

További híreink

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. jún 17. 11:52

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtásának II.üteme megkezdődik.

Beszéljünk az autólopásról - melyek a legrizikósabb helyzetek?

Dátum: 2019. jún 17. 11:25

A rendőrségi statisztikai adatok alapján szinte minden évben növekszik az autólopások száma. Ez részben annak köszönhető, hogy egyre többen válnak tulajdonossá, de egyben annak is, hogy ezek a tulajdonosok sokszor nem gondoskodnak megfelelően a biztonságról. Vannak olyan tényezők és körülmények, amelyek elkerülésével a lopás esélye csökkenthető. Ebben a cikkben ezekről lesz szó.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk