https://kolorline.hu/Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első osztályba most feljutott Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a Kazincbarcika. A borsodiak 60 percig vezettek, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek a hajdúságiaktól.

 

A felkészülés egy újabb állomásán a legmagasabb osztályban szerepelő együttessel játszott a KBSC. A Balmazújváros elleni találkozón bátor, harcias és lelkes játékot kért labdarúgóitól a kék-sárgák trénere. Vitelki Zoltán utasításait az első félidőben nagyszerűen alkalmazták a játékosok, hiszen a 8. percben egy szemfüles góllal a DVTK-tól igazolt Boros Gábor szerzett vezetést a barcikaiaknak. Uralta a játékot és többet birtokolta a labdát a borsodi alakulat. Az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a vendég együttes.

A második játékrészt is jól kezdték kazincbarcikaiak, igaz ekkor már a Balmazújváros is felvette a ritmust, kapufáig is eljutott, ám a gólszerzés csak az első negyedóra végén sikerült. Zsiga Ervin egyenlített, majd 15 perccel később a friss igazolás Nemanja Andrics a győztes találatot is megszerezte. A Kazincbarcika vezetőedzője elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen jól helytálltak a mérkőzésen, és bátran futballoztak. A fiúkon látszott az, hogy egyre jobban összeszoknak és ez pozitív fejlemény, - értékelte a látottakat a vezetőedző. A következő héten az edzések mellett két hazai felkészülési találkozót vív a Kazincbarcika, július 12-én szerdán a Nyírbátor, míg 15-én szombaton a Tiszaújváros ellen. Vitelki Zoltán arról is beszélt, hogy megfelelő ütemben halad a felkészülés és a fizikai erősítés után most már egyre inkább a taktikára, a finomhangolásra helyezik a hangsúlyt a tréningeken.

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk