https://kolorline.hu/Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első osztályba most feljutott Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a Kazincbarcika. A borsodiak 60 percig vezettek, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek a hajdúságiaktól.

 

A felkészülés egy újabb állomásán a legmagasabb osztályban szerepelő együttessel játszott a KBSC. A Balmazújváros elleni találkozón bátor, harcias és lelkes játékot kért labdarúgóitól a kék-sárgák trénere. Vitelki Zoltán utasításait az első félidőben nagyszerűen alkalmazták a játékosok, hiszen a 8. percben egy szemfüles góllal a DVTK-tól igazolt Boros Gábor szerzett vezetést a barcikaiaknak. Uralta a játékot és többet birtokolta a labdát a borsodi alakulat. Az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a vendég együttes.

A második játékrészt is jól kezdték kazincbarcikaiak, igaz ekkor már a Balmazújváros is felvette a ritmust, kapufáig is eljutott, ám a gólszerzés csak az első negyedóra végén sikerült. Zsiga Ervin egyenlített, majd 15 perccel később a friss igazolás Nemanja Andrics a győztes találatot is megszerezte. A Kazincbarcika vezetőedzője elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen jól helytálltak a mérkőzésen, és bátran futballoztak. A fiúkon látszott az, hogy egyre jobban összeszoknak és ez pozitív fejlemény, - értékelte a látottakat a vezetőedző. A következő héten az edzések mellett két hazai felkészülési találkozót vív a Kazincbarcika, július 12-én szerdán a Nyírbátor, míg 15-én szombaton a Tiszaújváros ellen. Vitelki Zoltán arról is beszélt, hogy megfelelő ütemben halad a felkészülés és a fizikai erősítés után most már egyre inkább a taktikára, a finomhangolásra helyezik a hangsúlyt a tréningeken.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk