https://kolorline.hu/Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Remek első félidőt játszott a KBSC az NB I újonca ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az első osztályba most feljutott Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a Kazincbarcika. A borsodiak 60 percig vezettek, de végül 2-1-es vereséget szenvedtek a hajdúságiaktól.

 

A felkészülés egy újabb állomásán a legmagasabb osztályban szerepelő együttessel játszott a KBSC. A Balmazújváros elleni találkozón bátor, harcias és lelkes játékot kért labdarúgóitól a kék-sárgák trénere. Vitelki Zoltán utasításait az első félidőben nagyszerűen alkalmazták a játékosok, hiszen a 8. percben egy szemfüles góllal a DVTK-tól igazolt Boros Gábor szerzett vezetést a barcikaiaknak. Uralta a játékot és többet birtokolta a labdát a borsodi alakulat. Az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a vendég együttes.

A második játékrészt is jól kezdték kazincbarcikaiak, igaz ekkor már a Balmazújváros is felvette a ritmust, kapufáig is eljutott, ám a gólszerzés csak az első negyedóra végén sikerült. Zsiga Ervin egyenlített, majd 15 perccel később a friss igazolás Nemanja Andrics a győztes találatot is megszerezte. A Kazincbarcika vezetőedzője elégedett volt a csapat teljesítményével, hiszen jól helytálltak a mérkőzésen, és bátran futballoztak. A fiúkon látszott az, hogy egyre jobban összeszoknak és ez pozitív fejlemény, - értékelte a látottakat a vezetőedző. A következő héten az edzések mellett két hazai felkészülési találkozót vív a Kazincbarcika, július 12-én szerdán a Nyírbátor, míg 15-én szombaton a Tiszaújváros ellen. Vitelki Zoltán arról is beszélt, hogy megfelelő ütemben halad a felkészülés és a fizikai erősítés után most már egyre inkább a taktikára, a finomhangolásra helyezik a hangsúlyt a tréningeken.

További híreink

Nem csak a betegséget, a beteget kell gyógyítani

Dátum: 2020. júl 11. 10:00

Az orvos-beteg kapcsolat az orvosi hivatás és az orvostudomány egyik központi eleme. A jó orvos-beteg kapcsolat elengedhetetlen feltétele a magas színvonalú betegellátásnak, a betegség kezelésének és a beteg gyógyulásának. Ezt vallja dr. Erdei Sándor háziorvos is, aki a több évtizeden át kimagaslóan végzett, gyógyító tevékenységéért idén, a Semmelweis-nap alkalmából Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjában részesült. Temérdek sikerélmény és tennivaló fér bele egy emberöltőnyi orvoslásba. A közel ötven esztendő munkásságának állomásairól, a szakma iránti elhivatottságról és a betegekkel szembeni legnemesebb elkötelezettségről beszélgettünk a közkedvelt orvossal.

Kolorfutás 2020 - Nevezzen kedvezményesen!

Dátum: 2020. júl 11. 08:00

Második szakaszába ért az idei Kolorfutás nevezési időszaka. A szeptember 13-ai versenyen idén először jótékonysági futamra is lehet jelentkezni, melynek bevételével a kazincbarcikai Csillagfürt EGYMI intézményét támogatják.

Újra megtelnek vízzel a Kazincbarcikai Fedett Uszoda medencéi

Dátum: 2020. júl 10. 10:00

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitásra való felkészülése az utolsó fázisba lépett. A munkálatok a megfelelő ütemben haladnak, így július 15-én felkészülve várja majd az úszás szerelmeseit a létesítmény.

Visszatér a címvédő World Tour-csapata

Dátum: 2020. júl 10. 09:42

Íme, a negyedik World Team, amelynek nevezése hivatalossá vált a koronavírus-járvány miatt augusztus végére halasztott 2020-as Tour de Hongrie versenyére: az Israel Start-Up Nation!

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk