https://kolorline.hu/A negyedik nyári felkészülési mérkőzést játszotta a KBSC

A negyedik nyári felkészülési mérkőzést játszotta a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika-Nyírbátor 3-1(2-0)
Pete András Stadion, 50 néző
Vezette:Szoboszlay Péter (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

KBSC:
1. félidő: Ivancsics A. - Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő, Burics, Takács P., Sigér Á., Engel, Kanalos, Boros G.
2. félidő: Ivancsics A. - Popa, Fekete, Koval, Lőrincz P., Szemere, Constantinescu, Csordás Sz., Süttő (Kanalos), Kemény, Bene
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Nyírbátor:
1. félidő: Vasas - Szabó R. (Vízkeleti), Benkő, Vince, Bagi Á., Mankó, Tóth G., Vámos, Tóth E., Terdik, Roszel
2. félidő: Tóth Sz. - Vízkeleti, Kornyutyak, Kondor, Boros D., Kincel, Reznek, Müller (Bagi Á.), Pálinkás, Szabó Cs., Hornyák
Vezetőedző: Ambrusz Árpád

Gólszerzők: Boros (36.), Takács P. (45.), Kanalos (78.) ill. Hornyák (65.)

Negyedik nyári felkészülési mérkőzését hazai pályán játszotta csapatunk az NB III-as Nyírbátor együttese ellen. Az első félidő jelentős részében főleg a mezőnyjáték dominált a találkozón, a csapatok távoli lövésekkel próbálták veszélyeztetni egymás kapuját. Az első nagy helyzet a 24. percben alakult ki, Sigér ugratta ki Tóth Szabolcsot, aki betört a 16-oson belülre, de nagy ziccerben a kapusba lőtte a labdát. A félidő végén aztán már a gólok sem maradtak el. Előbb a 36. percben Boros talált a kapuba egy nagyszerű háromszögezés végén, majd a 45. percben Takács használta ki Boros passzát és 4 méterről a kapuba lőtt.

A második félidőt mindkét csapat sorcserével kezdte, nálunk csak Süttő és Ivancsics maradt a kezdőcsapatból, míg a vendégeknél az első félidőben csereként beállt Vízkeleti. A második félidőt már a vendégcsapat kezdte jobban, igaz náluk most léptek pályára azok a játékosok, akik tavaly az NB III-as csapat gerincét is adták. Ennek ellenére Bene révén előbb mi hibáztunk ziccert, ami a 65. percben megbosszulta magát, hiszen egy bal oldali támadás végén a középre lőtt labdát Hornyák lőtte közelről a kapunkba. A bekapott gól után csapatunk átvette a kezdeményezést. Kanalos előbb szabadrúgásból veszélyeztette a vendég kaput, de ekkor még Tóth védeni tudott, viszont a következő támadás végén Kanalos újabb lövése ellen már nem volt ellenszer, a labda a kapu bal sarkában landolt. Az utolsó percekben már nem alakult ki komolyabb lehetőség egyik oldalon sem, így a bajnokságot követően ezúttal is sikerült legyőzni a Nyírbátor csapatát.

Vitelki Zoltán:
Egy nagyon kemény tegnapi nap után játszottunk és ez a tegnapi nap terhelése meglátszott a játékosokon. Volt különbség a két félidő között is, fáradtságot láttam leginkább, de azt gondolom, hogy a játékosok próbáltak alkalmazkodni a körülményekhez. Bár nem a győzelem volt ma a legfontosabb, hanem a játék, de mindenféleképpen szeretném, ha a játékosok megéreznék a győzelem ízét és ez folyamatosan így lenne.

Boros Gábor:
Nagyon fáradt volt a csapat, ugye tegnap nagyon kemény két edzésünk volt, ezt lehetett látni a pályán. Mindenki megpróbálta kiadni magából a maximumot, összességében elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel.

Ambrusz Árpád:
Az időszaknak megfelelő játékot nyújtottunk. Nem az eredmény volt a fontos, hanem hogy a játékosok megkapják azt a terhelést, amit elképzeltünk és ne adják meg magukat ebben a nagy melegben.

Hornyák Marcell:
Igazából még most állunk össze, vannak próbajátékosok és a felkészülési meccsekből is ez volt az első. Nyilván össze kell érnünk, mert ugye nemrég kezdtük a felkészülést és erőben is fejlődnünk kell. Mindent megteszünk azért, hogy a későbbiekben sokkal jobbak legyünk.

 

 

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk