https://kolorline.hu/Korszerű tálalás

Korszerű tálalás

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tizenkét tálalókonyha újul meg Kazincbarcikán a nyáron. A kivitelezők a Surányi, a Dózsa és az Ádám Jenő iskolák tálalókonyháinak felújításán dolgoznak éppen. A rekonstrukciós munkálatokra azért van szükség, mert a helyiségek jelenlegi külleme, a bennük található eszközök és gépek már elavultak.

- A Barcika Príma Kft. által biztosított közétkeztetés színvonalának növelése érdekében kerül sor a tálalókonyhák korszerűsítésére - mondta Szitka Péter polgármester hozzátéve: a három iskolai helyiség után az I. számú Bölcsődében és a Mesevár Tagóvodában is megkezdődik a kivitelezés.

A beruházás összköltsége nettó 25 millió forint, amelyet Kazincbarcika Város Önkormányzata finanszíroz. Ebből az összegből valósulnak meg az építési munkálatok, valamint új gépeket és eszközöket - saválló polcokat, asztalokat, székeket és melegentartó pultokat - vásárol a cég.

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk