https://kolorline.hu/Korszerű tálalás

Korszerű tálalás

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tizenkét tálalókonyha újul meg Kazincbarcikán a nyáron. A kivitelezők a Surányi, a Dózsa és az Ádám Jenő iskolák tálalókonyháinak felújításán dolgoznak éppen. A rekonstrukciós munkálatokra azért van szükség, mert a helyiségek jelenlegi külleme, a bennük található eszközök és gépek már elavultak.

- A Barcika Príma Kft. által biztosított közétkeztetés színvonalának növelése érdekében kerül sor a tálalókonyhák korszerűsítésére - mondta Szitka Péter polgármester hozzátéve: a három iskolai helyiség után az I. számú Bölcsődében és a Mesevár Tagóvodában is megkezdődik a kivitelezés.

A beruházás összköltsége nettó 25 millió forint, amelyet Kazincbarcika Város Önkormányzata finanszíroz. Ebből az összegből valósulnak meg az építési munkálatok, valamint új gépeket és eszközöket - saválló polcokat, asztalokat, székeket és melegentartó pultokat - vásárol a cég.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk