https://kolorline.hu/Bringás győzelem az egynapos versenyen

Bringás győzelem az egynapos versenyen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A balatoni nyári főszezon legnagyobb bringás eseményét idén XVII. alkalommal rendezték meg, melynek rajt-cél központja a Balaton északi partján az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka területén volt.
Az önszerveződő csapatok különböző kategóriákban nevezhettek, a csapattagok összesített születési éve szerinti kategóriákban. A csapatok maguk állították fel csapattáborukat az előre kijelölt helyen, közvetlenül a pálya mellett.
A verseny szabály igen egyszerű volt, az a csapat győzött, aki 24 óra alatt a legtöbb kört tette meg a pályán. Chipes időmérés volt, minden csapat egy chipet kapott, és mindig csak egy csapattag lehetett a pályán, a rajt-cél területen levő váltózónában lehetett váltani csapattagot a tépőzáras chip átadásával.
A verseny körpályája 4 km hosszú, kizárólag terepen haladt, sok kanyarral, változatos, szórakoztató terepen. A megterhelő, egynapos megmérettetésen a Barcika Népe Front – Balázs Attila, Biriki Attila, Szűcs Richárd, Hacsi Ákos, Hernádi Ádám, Kerek Zoltán – folyamatosan az élen haladt, így sikerült a kategóriájuk első helyét mgeszerezniük.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk