https://kolorline.hu/Szavazzon, hogy Kazincbarcika legyen a „Legvirágosabb Úti Cél”!

Szavazzon, hogy Kazincbarcika legyen a „Legvirágosabb Úti Cél”!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika hosszú évek óta tavaly érte el a legnagyobb sikert az országos „Virágos Magyarországért” környezetszépítő versenyben. A város a szakmai zsűri döntése alapján a régió - Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs Szatmár-Bereg megye - legszebb települése lett, és elnyerte az ezzel járó Arany Rózsa Díjat. Az 50000 fő alatti városok kategóriájában Kazincbarcika idén is benevezett a környezetszépítő versenybe, a regionális zsűri július 11-én helyszíni szemlén már meg is tekintette a települést. A verseny rendezőinek egyik idei újítása, hogy kategóriánként Facebook-közönségszavazást szervez. A szavazók között kertészeti ajándékutalványokat sorsolnak ki, a nyertes települések kategóriánként elismerő oklevelet és emléktárgyat kapnak. A közönségszavazás fődíja a „Legvirágosabb Úti Cél” cím elnyerése. A voksolási versenyben Kazincbarcika fotómontázsa is szerepel. A településre a „Virágos Magyarország” www.facebook.com/pg/viragosmagyarorszag/photos/?tab=album&album_id=1431545663590875 Facebook-oldalon, Kazincbarcika képét like-olva lehet szavazni augusztus 6-án éjfélig.

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk