https://kolorline.hu/Két koncert, több ezer bulizó

Két koncert, több ezer bulizó

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Deniz nagyzenekaros élő koncertjével, valamint a Halott Pénz fellépésével kezdődtek pénteken az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjai. Az egész estés bulin több ezren tomboltak együtt az újgenerációs zenekarok legjobb slágereire.

 

A pénteki programok délután a volt Jókai szakközépiskola udvarán kezdődtek a Grafitti Jammel, ahol 27 különböző méretű fal állt a fiatal művészek rendelkezésére, hogy kibontakozzanak.

Az elkészült grafittik témájával kapcsolatban nem volt megkötés, így a fiatalok munkájának kizárólag a képzelet szabott határt. Graffitizni egyénileg, és csoportosan is várták a színezni vágyókat, az alkotásokhoz pedig a felületen túl a festéket is a Kolorfesztivál biztosította, de aki ragaszkodott a megszokott márkákhoz, színekhez, hozhatta a sajátját is.

Az épület falain túl, lehetőség volt garázsok festésére, ezek is – akárcsak a falak festése – szigorú szabályokhoz voltak kötve. A festéshez szükséges felületek lefoglalásához előzetes regisztrációra volt szükség, de a szervezők rugalmasak voltak, így lehetőséget biztosítottak az újonnan érkezők számára is.

Művészkedés közben nem volt hiány zenében sem, így talán jobban ment a munka a nagy forróságban. Az eseménynek két különlegessége is volt: nem csak falak, hanem az egykori iskola tornatermének ablaküvegei is a művészek „vásznaként” funkcionáltak, valamint az ifjú alkotókhoz Deniz is kilátogatott.

 

 

Este héttől már a Csónakázó-tónál felállított nagyszínpadon láthatták viszont a Fonogram- és BarcikArt-díjas dalszövegírót, rappert, hiszen Deniz nagyzenekaros, élő koncertje nyitotta meg az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjait. A kazincbarcikai kötődésű rapper egy órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, hogy aztán átadja a terepet a Magyarország egyik legnépszerűbb újgenerációs zenekarának, a Halott Pénznek. A két banda fellépésén több ezer ember tombolt együtt az 5. Kolorfesztiválon.

 

 

 

 

 

Az ország legszínesebb programsorozatának egyik legnépszerűbb eseményére szombat reggel, a negyedik alkalommal megrendezendő Kolorfutásra, a térség legdinamikusabban fejlődő versenyére idén is több száz futót várnak. Három távon, 5 km-en, 10,5 km-en és 21 km-en próbálhatják ki magukat a sport szerelmesei.

 

Szintén szombaton, délután három órakor startolnak el a Kolor Kölyöksziget programjai a Völgy parkban. Az 5. Kolorfesztivál gyermekprogramja fesztivál a fesztiválban, ahol a szervezők számos újdonsággal várnak mindenkit. Augusztus 5-én többek között Willy Wonka csokiparádéja, a Buborék Együttes fellépése, valamint csillám- és aranytetoválás, és lufihajtogató bohóc vár mindenkit.

A Csónakázó-tavi nagyszínpadon pedig este héttől Herczku Ági és a Banda, fél tíztől pedig a Csík Zenekar várja majd a népzene szerelmeseit.

 

További híreink

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

Eltemették a hősi halált halt rendőrt

Dátum: 2023. jan 26. 14:46

A Mátészalkai köztemetőben helyezték végső nyugalomra a 2 hete, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt rendőrt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrautóinak szirénái is megszólaltak ma 13 órakor, így búcsúztak barcikai kollégái Baumann Pétertől.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Összevont Óvodák februári programjai

Kazincbarcikai Összevont Óvodák

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk