https://kolorline.hu/Két koncert, több ezer bulizó

Két koncert, több ezer bulizó

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Deniz nagyzenekaros élő koncertjével, valamint a Halott Pénz fellépésével kezdődtek pénteken az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjai. Az egész estés bulin több ezren tomboltak együtt az újgenerációs zenekarok legjobb slágereire.

 

A pénteki programok délután a volt Jókai szakközépiskola udvarán kezdődtek a Grafitti Jammel, ahol 27 különböző méretű fal állt a fiatal művészek rendelkezésére, hogy kibontakozzanak.

Az elkészült grafittik témájával kapcsolatban nem volt megkötés, így a fiatalok munkájának kizárólag a képzelet szabott határt. Graffitizni egyénileg, és csoportosan is várták a színezni vágyókat, az alkotásokhoz pedig a felületen túl a festéket is a Kolorfesztivál biztosította, de aki ragaszkodott a megszokott márkákhoz, színekhez, hozhatta a sajátját is.

Az épület falain túl, lehetőség volt garázsok festésére, ezek is – akárcsak a falak festése – szigorú szabályokhoz voltak kötve. A festéshez szükséges felületek lefoglalásához előzetes regisztrációra volt szükség, de a szervezők rugalmasak voltak, így lehetőséget biztosítottak az újonnan érkezők számára is.

Művészkedés közben nem volt hiány zenében sem, így talán jobban ment a munka a nagy forróságban. Az eseménynek két különlegessége is volt: nem csak falak, hanem az egykori iskola tornatermének ablaküvegei is a művészek „vásznaként” funkcionáltak, valamint az ifjú alkotókhoz Deniz is kilátogatott.

 

 

Este héttől már a Csónakázó-tónál felállított nagyszínpadon láthatták viszont a Fonogram- és BarcikArt-díjas dalszövegírót, rappert, hiszen Deniz nagyzenekaros, élő koncertje nyitotta meg az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjait. A kazincbarcikai kötődésű rapper egy órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, hogy aztán átadja a terepet a Magyarország egyik legnépszerűbb újgenerációs zenekarának, a Halott Pénznek. A két banda fellépésén több ezer ember tombolt együtt az 5. Kolorfesztiválon.

 

 

 

 

 

Az ország legszínesebb programsorozatának egyik legnépszerűbb eseményére szombat reggel, a negyedik alkalommal megrendezendő Kolorfutásra, a térség legdinamikusabban fejlődő versenyére idén is több száz futót várnak. Három távon, 5 km-en, 10,5 km-en és 21 km-en próbálhatják ki magukat a sport szerelmesei.

 

Szintén szombaton, délután három órakor startolnak el a Kolor Kölyöksziget programjai a Völgy parkban. Az 5. Kolorfesztivál gyermekprogramja fesztivál a fesztiválban, ahol a szervezők számos újdonsággal várnak mindenkit. Augusztus 5-én többek között Willy Wonka csokiparádéja, a Buborék Együttes fellépése, valamint csillám- és aranytetoválás, és lufihajtogató bohóc vár mindenkit.

A Csónakázó-tavi nagyszínpadon pedig este héttől Herczku Ági és a Banda, fél tíztől pedig a Csík Zenekar várja majd a népzene szerelmeseit.

 

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

Szerteágazó sportágválasztó program az alsósoknak a magyar sport napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 23. 15:12

A magyar sport napja alkalmából, április 19-én újra sportágválasztó programmal készült a város az alsó tagozatos diákoknak. A városban működő sportszakosztályok edzői és sportolói segítségével élesben próbálhatták ki a gyerekek a különböző sportágakat és azok eszközeit.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk