https://kolorline.hu/Két koncert, több ezer bulizó

Két koncert, több ezer bulizó

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Deniz nagyzenekaros élő koncertjével, valamint a Halott Pénz fellépésével kezdődtek pénteken az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjai. Az egész estés bulin több ezren tomboltak együtt az újgenerációs zenekarok legjobb slágereire.

 

A pénteki programok délután a volt Jókai szakközépiskola udvarán kezdődtek a Grafitti Jammel, ahol 27 különböző méretű fal állt a fiatal művészek rendelkezésére, hogy kibontakozzanak.

Az elkészült grafittik témájával kapcsolatban nem volt megkötés, így a fiatalok munkájának kizárólag a képzelet szabott határt. Graffitizni egyénileg, és csoportosan is várták a színezni vágyókat, az alkotásokhoz pedig a felületen túl a festéket is a Kolorfesztivál biztosította, de aki ragaszkodott a megszokott márkákhoz, színekhez, hozhatta a sajátját is.

Az épület falain túl, lehetőség volt garázsok festésére, ezek is – akárcsak a falak festése – szigorú szabályokhoz voltak kötve. A festéshez szükséges felületek lefoglalásához előzetes regisztrációra volt szükség, de a szervezők rugalmasak voltak, így lehetőséget biztosítottak az újonnan érkezők számára is.

Művészkedés közben nem volt hiány zenében sem, így talán jobban ment a munka a nagy forróságban. Az eseménynek két különlegessége is volt: nem csak falak, hanem az egykori iskola tornatermének ablaküvegei is a művészek „vásznaként” funkcionáltak, valamint az ifjú alkotókhoz Deniz is kilátogatott.

 

 

Este héttől már a Csónakázó-tónál felállított nagyszínpadon láthatták viszont a Fonogram- és BarcikArt-díjas dalszövegírót, rappert, hiszen Deniz nagyzenekaros, élő koncertje nyitotta meg az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjait. A kazincbarcikai kötődésű rapper egy órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, hogy aztán átadja a terepet a Magyarország egyik legnépszerűbb újgenerációs zenekarának, a Halott Pénznek. A két banda fellépésén több ezer ember tombolt együtt az 5. Kolorfesztiválon.

 

 

 

 

 

Az ország legszínesebb programsorozatának egyik legnépszerűbb eseményére szombat reggel, a negyedik alkalommal megrendezendő Kolorfutásra, a térség legdinamikusabban fejlődő versenyére idén is több száz futót várnak. Három távon, 5 km-en, 10,5 km-en és 21 km-en próbálhatják ki magukat a sport szerelmesei.

 

Szintén szombaton, délután három órakor startolnak el a Kolor Kölyöksziget programjai a Völgy parkban. Az 5. Kolorfesztivál gyermekprogramja fesztivál a fesztiválban, ahol a szervezők számos újdonsággal várnak mindenkit. Augusztus 5-én többek között Willy Wonka csokiparádéja, a Buborék Együttes fellépése, valamint csillám- és aranytetoválás, és lufihajtogató bohóc vár mindenkit.

A Csónakázó-tavi nagyszínpadon pedig este héttől Herczku Ági és a Banda, fél tíztől pedig a Csík Zenekar várja majd a népzene szerelmeseit.

 

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk