https://kolorline.hu/Második idei győzelmével már hat pontos és harmadik a KBSC

Második idei győzelmével már hat pontos és harmadik a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 2. fordulójában a korábban szebb napokat látott Vác együttesét fogadta a Kazincbarcika. A tiszaújvárosi mérkőzésen a kék-sárgák hátrányból fordítva nyertek, és 2 győzelemmel a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen állnak a bajnokságban. 

Előzetesen harcos, küzdelmes mérkőzésre számítottak a KBSC-hívek a Vác elleni mérkőzésen. A borsodi drukkerek a békéscsabai siker után a hasonló folytatásban a három pont megszervezésében bíztak. Vitelki Zoltán együttese némiképp visszafogottan kezdte a találkozót, nem tudott igazán gólhelyzetet kialakítani. A váciak sem támadtak sokat az első negyedórában, ám Nagy Richárd buktatásáért tizenegyest kaptak, melyet Balajti Ádám értékesített a 15. percben. A bekapott gól után a barcikaiak igyekeztek ugyan, de sok volt az eladott labdájuk, így nem jutottak el a vendégkapuig. A Vác féltucat szögletet rúgott ugyan a mérkőzés ezen szakaszában, de előnyét nem tudta növelni. Hat perccel az első játékrész vége előtt egy váci tizenhatoson belüli kezezésért megítélt tizenegyest értékesített Takács Péter, kiegyenlítve ezzel a KBSC hátrányát. 
A második negyvenöt perc elején előbb a vendégtréner Horváth Károly szánta el magát kettős cserére, hiszen csapata ekkor kicsit visszavett a tempóból. Éledezett a Kazincbarcika, és egy eladott labdából előbb Engel, majd Kanalos szerezhetett  volna gólt, ám mindkét ziccer kimaradt. Vitelki Zoltán a 63. percben cserélt először, behozta Bene Attilát. Egy perccel a csere után egy előreívelt labdánál éppen a csereember zavarta meg a váci védőket, Kanalos, pedig közelről kihasználta a kínálkozó lehetőséget. A gól után nagy volt az öröm, hiszen a szurkolók már nagyon várták a barcikai vezető gólt. A hátralévő időszakban a Vác mindent megtett az egyenlítésért, de csak egy kapufára futotta erejéből. A KBSC őrizte előnyét, és olykor kontrákkal veszélyeztetett. A végén foggal, körömmel védekezve kiharcolta a győzelmet a kék-sárga alakulat, amely két győzelemmel és 6 ponttal a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen áll a tabellán. A Kazincbarcika legközelebb augusztus 13-án vasárnap, fél hattól Szolnokon játssza harmadik mérkőzését a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben. Látva a mostani mérkőzést, Vitelki Zoltán együttese azon a találkozón sem esélytelen. 

Kazincbarcika – Vác 2-1 (1-1)

Tiszaújváros: 500 néző
Vezette: Lovas

KBSC: Somodi – Tóth Sz. (Hegedűs D. 74. perc), Heil, Palmes, Süttő, - Sigér (Kovács O. 80. perc), Engel (Bene 63. perc), Constantinescu, Boros, Takács P., - Kanalos.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Tóth F., Tóth G., Görgényi, - Gulyás, Szabó N., Kákonyi (Havasi 76. perc), Nagy R., - Balajti (Zsolnai 56. perc), Major (Borvető 56. perc)
Vezetőedző: Horváth Károly.


Gólszerző: Takács P. 39. perc 11-esből, Kanalos 64. perc, illetve Balajti 15. perc 11-esből.

Vitelki Zoltán: – Nagyon kiélezett, harcos találkozót játszottunk a Vác ellen. Meglehetősen pontatlanul játszottunk és a frissességet hiányoltam a csapatom játékából. A  második félidőben javult a helyzet, sikerült fordítanunk, és ami a legfontosabb, ismét 3 ponttal gazdagodott csapatom.

Horváth Károly: – Sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés, megvoltak ugyan a helyzeteink, ám ezek rendre kimaradtak. 
 

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk