https://kolorline.hu/Lehet pályázni a KolorFund Pályázati Alapra

Lehet pályázni a KolorFund Pályázati Alapra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester részvételével nyilvános tájékoztató fórumot tartottak a városházán augusztus 8-án a KolorFund Pályázati Alapról (pályázati kiírás letölthető innen: http://kolorlab.hu/kolorfund-palyazati-alap/)
A helyi vállalkozások innovatív fejlesztésének támogatására meghirdetett, a város költségvetéséből biztosított 20 millió forintos alap a 2013 és 2016 között elérhető svájci alapos pályázat folytatása.
- Az elmúlt négy évben négy körben hirdettük meg a vállalkozásfejlesztési alapot, amellyel kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A sikeres támogatási programot folytatandó nem is volt kérdés, hogy a város szán erre forrást. A mostani pályázati felhívás az eljárásrenden is egyszerűsített - fogalmazott Szitka Péter polgármester.
A város első embere rámutatott: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pályázati alap a konkrét vissza nem térítendő támogatáson túlmenően remek lehetőséget biztosított arra, hogy a pályázók bemutathassák értékeiket, bemutatkozzanak egymásnak és szorosabb kapcsolatot építsenek ki az önkormányzattal, illetve egymással.
- Kíváncsian várjuk, hogy az új, gyorsított eljárásrendre milyen visszajelzéseket kapunk. Ezeket egy esetleges következő pályázaton mindenképpen hasznosítjuk majd - tette hozzá Klimon István alpolgármester.
A pályázati alap iránt érdeklődőknek augusztus 24-én, csütörtökön 09.00 órától és augusztus 31-én, csütörtökön 09.00 órától személyes konzultációt tartanak a polgármesteri hivatal földszinti 2. sz. kistárgyalójában. A konzultációs alkalmakra előzetes bejelentkezés szükséges a juhasz.n.judit@kazincbarcika.hu e-mail-címen.

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk