https://kolorline.hu/Lehet pályázni a KolorFund Pályázati Alapra

Lehet pályázni a KolorFund Pályázati Alapra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester részvételével nyilvános tájékoztató fórumot tartottak a városházán augusztus 8-án a KolorFund Pályázati Alapról (pályázati kiírás letölthető innen: http://kolorlab.hu/kolorfund-palyazati-alap/)
A helyi vállalkozások innovatív fejlesztésének támogatására meghirdetett, a város költségvetéséből biztosított 20 millió forintos alap a 2013 és 2016 között elérhető svájci alapos pályázat folytatása.
- Az elmúlt négy évben négy körben hirdettük meg a vállalkozásfejlesztési alapot, amellyel kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A sikeres támogatási programot folytatandó nem is volt kérdés, hogy a város szán erre forrást. A mostani pályázati felhívás az eljárásrenden is egyszerűsített - fogalmazott Szitka Péter polgármester.
A város első embere rámutatott: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pályázati alap a konkrét vissza nem térítendő támogatáson túlmenően remek lehetőséget biztosított arra, hogy a pályázók bemutathassák értékeiket, bemutatkozzanak egymásnak és szorosabb kapcsolatot építsenek ki az önkormányzattal, illetve egymással.
- Kíváncsian várjuk, hogy az új, gyorsított eljárásrendre milyen visszajelzéseket kapunk. Ezeket egy esetleges következő pályázaton mindenképpen hasznosítjuk majd - tette hozzá Klimon István alpolgármester.
A pályázati alap iránt érdeklődőknek augusztus 24-én, csütörtökön 09.00 órától és augusztus 31-én, csütörtökön 09.00 órától személyes konzultációt tartanak a polgármesteri hivatal földszinti 2. sz. kistárgyalójában. A konzultációs alkalmakra előzetes bejelentkezés szükséges a juhasz.n.judit@kazincbarcika.hu e-mail-címen.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk