https://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

5. Kolorfesztivál – Színházi előadás és sportvetélkedő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Csakazértis Szerelem” címmel mutatott be színdarabot a Turay Ida Színház a Don Bosco Sportközpontban augusztus 9-én, az 5. Kolorfesztivál kilencedik napján.

A programok délután három órakor „Kézműves bütyköldével” kezdődtek a Völgy parkban, majd sportvetélkedőn mutathatták be tudásukat a gyerekek ugyancsak ezen a helyszínen.

kolyoksziget1 kolyoksziget2 sport1 sport2

Majd este hét órától a Turay Ida Színház érkezett Kazincbarcikára, ők a Don Bosco Sportközpontban mutatták be Topolcsányi Laura: „Csakazért is Szerelem” című művét. A színdarab egy zenés játék az Első Emelet dalaival, és az ikonikus zenekar frontembere is szerepelt benne, Patkó Béla „Kikit” – bármily meglepő – maga Patkó Béla Kiki játszotta. A színdarab nagy sikert aratott barcikán, tele volt a lelátó a sportcsarnokban.

csakazértis1 szinhaz2 szinhaz3

Augusztus 10-én, csütörtökön ismét több helyszínen folytatódnak a színes programok: a Kolor Kölyökszigeten továbbra is várja a kreatív lurkókat a „Kézműves bütykölde”, de az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekszik majd megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és lesz ismét Könyvtárkóstolgató is, ahol betekintést nyerhetnek az Egressy Béni Városi Könyvtár életébe az érdeklődők. A nap „nagy dobása” viszont ezen a napon az interaktív családi vetélkedő lesz, ahol a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek majd.

A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti lesz, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lép majd fel, a Don Bosco Sportközpontba pedig a Máté Péter emlékzenekar érkezik (erre a programra még kaphatók belépőjegyek, részletek a www.kolorcity.hu oldalon)

A Csónakázó-tónál tovább dübörögnek a nagyszínpadi programok este héttől Marge, fél tíztől pedig az utóbbi évek egyik legsikeresebb újgenerációs zenekara, a Wellhello, vagyis Fluor és Diaz lépnek majd fel.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk