https://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Főszerepben a könnyűzene

5. Kolorfesztivál – Főszerepben a könnyűzene

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Völgyesi Gabi és a Unique, valamint a Magna Cum Laude koncertjeivel folytatódtak az 5. Kolorfesztivál könnyűzenei programjai augusztus 11-én, pénteken este a Csónakázó-tónál.

A programok délután ezúttal is a Völgy parkban, vagyis a Kolor Kölyökszigeten kezdődtek, az elmúlt napokban igen népszerűvé vált „kézműves bütyköldében”, ahol a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársaival kreatívkodhattak a gyerkőcök. A „munka” után aztán jöhetett a jól megérdemelt jutalom: Szemerei László bűvészműsorával gondoskodott arról, hogy mindenki mosollyal az arcán térjen haza a programokról.

 

kolyoksziget (1) kolyoksziget (2) kolyoksziget (3) kolyoksziget (4) kolyoksziget (5) kolyoksziget (6) kolyoksziget (7)

A Csónakázó-tónál aztán este újabb két koncert várta a zene szerelmeseit. Este héttől az Unique lépett a színpadra, másfél órán át szórakoztatva a nagyérdeműt régi és új slágereivel. A formációt később a Magna Cum Laude követte. A népszerű zenekar – amely Völgyesi Gabiékhoz hasonlóan nem először járt a Kolorfesztiválon – az összes nagy slágerét elhozta Kazincbarcikára, a „Vidéki sanzon” éppúgy megszólalt, mint a „Pálinkadal”, a „Színezd újra”, vagy éppen a „Túl későn”.

 

völgyesi (2) völgyesi

magna (2) magna (4) magna (5) Magna

Az 5. Kolorfesztivál augusztus 12-én, szombaton is változatos, színes programokkal várja az érdeklődőket. Délelőtt 10 órakor elrajtol a 24 órás tollaslabdázás, vagyis az idei Kolor-rekordkísérlet. Délután 15.00 órától Buborékshow és interaktív buborék játszótér szórakoztatja majd a gyerekeket.

Este hét órától a helyszín ismét a Csónakázó-tó, itt előbb Lotfi Begi, majd Rúzsa Magdi színvonalas koncertjével zárul a 12. nap.

További híreink

Húsvéti látványajándék a Völgy parkban: művészi óriási tojások

Dátum: 2024. márc 29. 12:58

Kazincbarcika idén reformmódon ünnepli a húsvétot: március 31-én, vasárnap a Völgy parkban három óriás tojást festenek meg helyi művészek és közösségek. A 15:00 órakor kezdődő Tojásra fel! című esemény az ünnepi hangulat fokozásán túl a közösségépítést is szolgálja, így a programra mindenkit szeretettel vár a város.

Új járművek a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet szolgálatában

Dátum: 2024. márc 28. 22:05

Idős autóikat sikerült lecserélniük újakra a kazincbarcikai rendészeknek, így mostantól még gyorsabban és hatékonyabban érhetnek ki a lakossági bejelentések helyszínére, valamint a járőrözésben is eredményesebben vehetnek részt. A fejlesztéseknek még nincs vége.

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk