https://kolorline.hu/KBSC: újabb hazai győzelem

KBSC: újabb hazai győzelem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb hazai győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga 8. fordulóját a KBSC csapata - írja a kbsc.hu

Kazincbarcika-Soroksár 1-0 (1-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 500 néző
Vezette: Szilágyi Sándor (Máyer Gábor, Baghy Csaba)

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Lőrincz P. – Kovács O., Hegedűs D. (Sigér, 71.) - Mikló (Kanalos, 64.), Takács P., Kristófi - Bene (Constantinescu, 58.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Soroksár:
Kovács D. – Fülöp N., Dvorschák, Gyepes, Valencsik – János N. (Lakatos I., 73.), Gyömbér, Derekas, Albert Á. (Frőhlich, 60.) - Huszák T. (Steer, 32.), Orosz M.
Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerzők: Takács P. (4.)
Sárga lap: Takács P. (72.), Tóth Sz. (86.) ill. Gyömbér (80.), Gyepes (93.)
Piros lap: Kovács D. (31.)

Kiválóan kezdtük a találkozót, hiszen Lőrincz bal oldali cseleit követően Takács Péter lőtt 12 méterről a kapuba, amivel a 4. percben megszereztük a vezetést. A gólt követően a Soroksár alakított ki mezőnyfölényt, de igazi helyzetük nem alakult ki, míg mi a túloldalon Hegedűs révén növelhettük volna előnyünket, de ezt a kapufa nem így gondolta. A 31. percben egy nagyszerű indítást követően Bene lépett ki ziccerben, azonban a vendégek kapusa a 16-os vonalánál elgázolta. A játékvezető teljesen jogosan a piros lapot mutatta fel Kovácsnak. A kiállítást követően úgy nézett ki a játék képe, hogy a Soroksár próbált irányítani, mi pedig kontrákból veszélyeztettünk. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, újabb gól azonban nem született, köszönhetően Somodi bravúrjainak is.

A második játékrészt úgy kezdtük, ahogy az emberelőnyben levő csapathoz méltó. Sorra jöttek a helyzeteink, azonban Steer rendre védeni tudta próbálkozásainkat. Volt persze helyzet a túloldalon is, amikor egy szögletet követően Gyepes fejesét kellett bravúrral védenie Somodinak. A folytatásban mindkét mester próbálta cserékkel frissíteni csapatát. A 65. percet követően szinte mindkét oldalon minden támadás veszélyes volt. Nálunk Kanalos, Takács és Kristófi is hibázott ziccereket, míg a túl oldalon Orosz egy fejessel a felső lécet találta el. Kapufából nálunk sem volt hiány, a 81. percben Heil és Constantinescu egy támadáson belül kétszer is eltalálta a felső lécet. A hajrában szinte folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendégek kapuját, de a gól nem akart összejönni, hiszen döntő helyezetekben mindig hibáztunk, de szerencsére ezek a hibák nem bosszulták meg magukat.

A KBSC-Soroksár NB2-es labdarúgó mérkőzést szeptember 13-án, szerdán 18 órától a KVTV Kék-Arany című műsorában is megtekinthetik felvételről.

További híreink

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

Internet Fiesta

Dátum: 2023. márc 22. 15:34

Az Egressy Béni Városi Könyvtár is csatlakozik idén az Internet Fiestához március 23. és 30. között. A könyvtár a felnőtt és a gyermekrészlegen is egész héten programok sokaságát sorakoztatja fel, a Kazincbarcikán élőknek mindössze annyi a dolguk, hogy kiválasszák a számukra legjobban testhez álló témát.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk