https://kolorline.hu/Második hellyel hangoltak a bajnoki rajtra

Második hellyel hangoltak a bajnoki rajtra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A felkészülés utolsó állomásaként a II. Don Bosco Kupán vett részt a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata. A kék-sárgák második helyen végeztek a megmérettetésen.

Már második alkalommal adott otthont Kazincbarcika a Don Bosco Kupa röplabdatortának. Az eseményen a házigazda Vegyész RC Kazincbarcika mellett a bajnokság tavalyi ezüstérmese a Pénzügyőr, valamint két szlovákiai együttes: Presov (Eperjes) és Svidnik (Felsővízköz) vett részt. Az első nap valamennyi csapat játszott egymással, méghozzá három szettes meccseket. Minden játszmagyőzelem 1 pontot ért. A szombati eredmények alapján kialakult sorrend után másnap a győztes a negyedikkel a második pedig a harmadikkal játszott az elődöntőben. A rendező együttes az elődöntőben a Svidnik ellen küzdött a döntőbe jutásért. Itt már két nyert játszmáig tartottak a mérkőzések és a VRCK két szoros szettben (25-21, 25-21) győzni tudott riválisa ellen. A másik ágon Pénzügyőr szintén izgalmas játszmák után, de kikapott 2-1-re a Presovtól (25-22, 14-25, 15-7). A fővárosi együttes a bronzmérkőzésen sem vigasztalódhatott, mert a Svidnik 2-0-ra győzött ellenük (25-21,25-19). A kék-sárgák a döntőben a Presov-val találkoztak, amely csapat egy nappal korábban 2-1-re legyőzte őket. Banaiékat fűtötte a visszavágás vágya, de hiába küzdött nagyot a Vegyész RC, a szlovák együttes 25-21-re hozta a játszmát. A folytatásban azonban magára talált a kék-sárga alakulat és 25-19-es szettgyőzelmével egyenlített. A mindent eldöntő játszma izgalmasan alakult, de a végjátékban a vendégek nyerni tudtak 15-13-ra. A torna jól szolgálta a Kazincbarcika felkészülését, de az eredményekből messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni. A bajnokság a VRCK számára szeptember 24-én kezdődik, amikor Debrecenben lép pályára Daniel Oravec együttese. Az első hazai meccsre a Dunaferr SE ellen szeptember 27-én szerdán fél hattól kerül sor a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

Súlykorlátozott zónát alakítanak ki Sajószentpéteren

Dátum: 2024. ápr 12. 17:11

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. A fejlesztés lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű-forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk