https://kolorline.hu/Második hellyel hangoltak a bajnoki rajtra

Második hellyel hangoltak a bajnoki rajtra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A felkészülés utolsó állomásaként a II. Don Bosco Kupán vett részt a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata. A kék-sárgák második helyen végeztek a megmérettetésen.

Már második alkalommal adott otthont Kazincbarcika a Don Bosco Kupa röplabdatortának. Az eseményen a házigazda Vegyész RC Kazincbarcika mellett a bajnokság tavalyi ezüstérmese a Pénzügyőr, valamint két szlovákiai együttes: Presov (Eperjes) és Svidnik (Felsővízköz) vett részt. Az első nap valamennyi csapat játszott egymással, méghozzá három szettes meccseket. Minden játszmagyőzelem 1 pontot ért. A szombati eredmények alapján kialakult sorrend után másnap a győztes a negyedikkel a második pedig a harmadikkal játszott az elődöntőben. A rendező együttes az elődöntőben a Svidnik ellen küzdött a döntőbe jutásért. Itt már két nyert játszmáig tartottak a mérkőzések és a VRCK két szoros szettben (25-21, 25-21) győzni tudott riválisa ellen. A másik ágon Pénzügyőr szintén izgalmas játszmák után, de kikapott 2-1-re a Presovtól (25-22, 14-25, 15-7). A fővárosi együttes a bronzmérkőzésen sem vigasztalódhatott, mert a Svidnik 2-0-ra győzött ellenük (25-21,25-19). A kék-sárgák a döntőben a Presov-val találkoztak, amely csapat egy nappal korábban 2-1-re legyőzte őket. Banaiékat fűtötte a visszavágás vágya, de hiába küzdött nagyot a Vegyész RC, a szlovák együttes 25-21-re hozta a játszmát. A folytatásban azonban magára talált a kék-sárga alakulat és 25-19-es szettgyőzelmével egyenlített. A mindent eldöntő játszma izgalmasan alakult, de a végjátékban a vendégek nyerni tudtak 15-13-ra. A torna jól szolgálta a Kazincbarcika felkészülését, de az eredményekből messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni. A bajnokság a VRCK számára szeptember 24-én kezdődik, amikor Debrecenben lép pályára Daniel Oravec együttese. Az első hazai meccsre a Dunaferr SE ellen szeptember 27-én szerdán fél hattól kerül sor a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Jókai Mór a Jókai téren — szobrok Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 02. 20:02

Gazdag történetű, sok helyi összefüggéssel bíró alkotással folytatjuk Kazincbarcika egész várost érintő szoborparkjának feltérképezését kortárs szoborszakértőnkkel, Somodi-Hornyák Szilárd „Távolodó” képzőművésszel és művésztanárral.

Aki életre kelti a fémeket – id. Bolacsek László iparművész tárlata a Gimi Galériában

Dátum: 2024. márc 01. 20:12

A napokban nyílt meg id. Bolacsek László ötvös és fémműves iparművész kiállítása a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Galériájában. A különleges alkotó művei minden hétköznap 18:00 óráig tekinthetőek meg az intézmény emeletén.

Színes Szomszédok (2013) — Kazincbarcika Kolormuráliái

Dátum: 2024. febr 29. 16:00

Új cikksorozatban mutatjuk be képeken és szavakkal városunk, Kazincbarcika most már büszkén 45-nél is több, nagyméretű falfestményét a külvilágnak és a mögöttük rejlő sztorikra kíváncsira városlakóknak. Időrendi sorrendben kezdjük sorozni a 2013 óta készült műveket.

Rendészeket keresnek – közbiztonsági feladatok fiataloknak

Dátum: 2024. febr 29. 07:07

Új munkatársakat keres a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet. Azokat az érettségizett fiatalokat várják, akiket vonz az egyenruha, szívesen vállalnának közterületi szolgálatot és szeretnék megtanulni a szakma sokrétű ismereteit is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk