https://kolorline.hu/Bemutatkozott a Barcika Park

Bemutatkozott a Barcika Park

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Első alkalommal rendezték meg a Barcika Park napot október 6-án, a Mezey István Művészeti Központ udvarán.

Rem Krisztián, a Barcika Park Kft. ügyvezető igazgatója érdeklődésünkre elmondta, a rendezvény célja az volt, hogy a gyerekek megismerkedjenek a cég tevékenységi körével és eszközeivel.
– A gyerekek nagyon élvezték a programot, de a téli felkészülés előtt munkatársainknak is kikapcsolódás volt ez a nap – mondta Rem Krisztián.

Az egész délelőttös rendezvényen felvonultatták a cég járműparkját, egyebek mellett úttisztító, rönkmaró és almaaprító gépek is megtekinthetők voltak éppúgy, mint a cég traktorai, melyeket a mezőgazdasági munkák során használnak. A program különlegessége az volt, hogy az aprító gépet a gyerekek is kipróbálhatták és az így készült almalevet meg is kóstolhatták.

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk