https://kolorline.hu/Megnyugtató előny a visszavágóra

Megnyugtató előny a visszavágóra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kék-sárgák hazai pályán 3-0-ra nyerték a párharc első felvonását.

Villámrajtot vett a találkozón a Kazincbarcika és néhány perc alatt 5 pontos hazai előnynél a székesfehérvári tréner kért időt. Szinte hiba nélkül játszottak Toronyaiék és a szett derekán már nyugodtan cserélhetett Daniel Oravec is. Végül nagy különbséggel 25-12-re hozta az első szettet a Vegyész.

A második játszma elején azonban megtorpant a házigazda és a dunántúliak 3, majd 7 pontos előnyénél is időt kért a barcikai edző. Megkezdte a felzárkózást a VRCK, de csak 19-nél sikerült az egyenlítés. Izgalmasan alakult a szett hajrája, ugyanis 22-21-nél még visszavette a vezetést a fehérvári gárda, ám a végén már nem volt mese, ha nehezen is, de hozta a játszmát a Kazincbarcika 25-23-ra.

A harmadik felvonás elején 9-7-nél még vendég előnyt mutatott az eredményjelző, de nem sokáig örülhettek a székesfehérváriak, hiszen 10-9-nél már Szabó Dávidék álltak jobban. Milev ászai után tovább nőtt a kék-sárgák előnye és végül 25-18-ra hozták a harmadik játszmát. az első mérkőzés 3-0-s sikere után a VRCK nyugodtan várhatja az október 12-i székesfehérvári visszavágót, ám addig még október 8-án vasárnap egy rangadó is vár a barcikaiakra, hiszen az elmúlt szezon bajnoki elődöntőjének „visszavágójaként” a Pénzügyőr együttesét fogadják 17 óra 30 perctől. 
 

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk