https://kolorline.hu/Megnyugtató előny a visszavágóra

Megnyugtató előny a visszavágóra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kék-sárgák hazai pályán 3-0-ra nyerték a párharc első felvonását.

Villámrajtot vett a találkozón a Kazincbarcika és néhány perc alatt 5 pontos hazai előnynél a székesfehérvári tréner kért időt. Szinte hiba nélkül játszottak Toronyaiék és a szett derekán már nyugodtan cserélhetett Daniel Oravec is. Végül nagy különbséggel 25-12-re hozta az első szettet a Vegyész.

A második játszma elején azonban megtorpant a házigazda és a dunántúliak 3, majd 7 pontos előnyénél is időt kért a barcikai edző. Megkezdte a felzárkózást a VRCK, de csak 19-nél sikerült az egyenlítés. Izgalmasan alakult a szett hajrája, ugyanis 22-21-nél még visszavette a vezetést a fehérvári gárda, ám a végén már nem volt mese, ha nehezen is, de hozta a játszmát a Kazincbarcika 25-23-ra.

A harmadik felvonás elején 9-7-nél még vendég előnyt mutatott az eredményjelző, de nem sokáig örülhettek a székesfehérváriak, hiszen 10-9-nél már Szabó Dávidék álltak jobban. Milev ászai után tovább nőtt a kék-sárgák előnye és végül 25-18-ra hozták a harmadik játszmát. az első mérkőzés 3-0-s sikere után a VRCK nyugodtan várhatja az október 12-i székesfehérvári visszavágót, ám addig még október 8-án vasárnap egy rangadó is vár a barcikaiakra, hiszen az elmúlt szezon bajnoki elődöntőjének „visszavágójaként” a Pénzügyőr együttesét fogadják 17 óra 30 perctől. 
 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk