https://kolorline.hu/Tiszaújváros - Kazincbarcika U15 (2-2)

Tiszaújváros - Kazincbarcika U15 (2-2)

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az október 7-én, a Tiszaújváros ellen játszott meccsen Kazincbarcika csapata most is veretlennek bizonyult. Az első gólt a tiszaújvárosi Lakatos Béla a 8. percben szerezte meg, majd csapattársa, Gulyás Krisztián lőtte a gólt a 18. percben.

A 2-1-es eredményt az 59. percben a KBSC-s Henez Kevin lőtte. Vaszil Valentin a 32. percben kapott egy sárga lapot, viszont 2-2-re egyenlített a játék második félidejében.

A játék végeredménye döntetlenre 2-2-re végződött.

A KBSC csapatot Mester Marcell József, Vaszil Valentin, Csernely Zsolt László, Kunvári Dominik, Rehor Attila, Géresi Kristóf István, Szitai Martin Trisztán, Szabó Péter, Nagy Dominik, Orosz Roland, Erdélyi Dominik, Réti József, Henez Kevin erősítette.

A csapatot Divinszki József utánpótlás edző kísérte.

 

További híreink

KVSE atléták sikeres hétvégéje

Dátum: 2024. okt 21. 19:08

Eredményes hétvégét zártak a KVSE atlétái. A sportolók több versenyen is szerepeltek, és többen dobogós helyezésekkel tértek haza.

Nincs havária! — Külső Védelmi Terv gyakorlat volt Kazincbarcikán

Dátum: 2024. okt 20. 19:48

Egy sérült tartálykocsi miatt veszélyes anyag került a levegőbe Kazincbarcika környékén. Ez egy szimuláció volt a Városházán október 16-án, ahol a szakemberek, a város polgármestere és az ezzel megbízott civilek azt tekintették át, hogy éles helyzetben hogyan kell gyorsan és hatékonyan együttműködni úgy, hogy a lakosságot is pontos információkkal lássák el, miközben a helyzetet is gyorsan kezelik és megoldják.

Pályaválasztási kiállítás — a szakképzés jó választás

Dátum: 2024. okt 20. 14:00

A 7-8. osztályos diákokat várta október 14-én a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola. Az intézmény adott otthont az Ózdi Szakképzési Centrum pályaválasztási kiállításának, ahol a centrum mindegyik oktatási intézménye képviseltette magát.

Útlezárás október 23-án

Dátum: 2024. okt 20. 11:30

Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett megemlékezés és koszorúzás miatt útlezárás nehezíti a közlekedést október 23-án (szerdán) 09:00 és 12:00 óra között Kazincbarcikán, az ünnepség helyszínén.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcika Város Önkormányzatának '56-os emlékünnepsége

Kazincbarcika, '56-os emlékmű

Az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör alkotásainak kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk