https://kolorline.hu/Tiszaújváros - Kazincbarcika U15 (2-2)

Tiszaújváros - Kazincbarcika U15 (2-2)

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az október 7-én, a Tiszaújváros ellen játszott meccsen Kazincbarcika csapata most is veretlennek bizonyult. Az első gólt a tiszaújvárosi Lakatos Béla a 8. percben szerezte meg, majd csapattársa, Gulyás Krisztián lőtte a gólt a 18. percben.

A 2-1-es eredményt az 59. percben a KBSC-s Henez Kevin lőtte. Vaszil Valentin a 32. percben kapott egy sárga lapot, viszont 2-2-re egyenlített a játék második félidejében.

A játék végeredménye döntetlenre 2-2-re végződött.

A KBSC csapatot Mester Marcell József, Vaszil Valentin, Csernely Zsolt László, Kunvári Dominik, Rehor Attila, Géresi Kristóf István, Szitai Martin Trisztán, Szabó Péter, Nagy Dominik, Orosz Roland, Erdélyi Dominik, Réti József, Henez Kevin erősítette.

A csapatot Divinszki József utánpótlás edző kísérte.

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk