https://kolorline.hu/Boldog születésnapot Erzsike néni!

Boldog születésnapot Erzsike néni!

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Orosz Imréné október 9-én ünnepelte 90. szülinapját. A jeles napon Klimon István alpolgármester, otthonában virággal és oklevéllel köszöntette az ünnepeltet. Erzsike néni jó egészségben, állandó mosollyal az arcán idézte vissza a régi emlékeket.

Férjét munkája kötötte Kazincbarcikához, ezért választották ezt a várost. Egész életében szerette a kerti munkát és sok állatot is gondozott, ez nagyon hiányzik Erzsike néninek. Reggel korán kezdte a kerti munkát és még este is örömmel végezte. A föld és állatok iránti szeretete gyerekkorától kíséri, hiszen szülei révén ebben nőtt fel. Egész életét végig dolgozta kapált, kaszált, ebben lelte örömét. Emellett nyugdíjas évei végéig a kazinbarcikai kórházban dolgozott. Jó szívvel emlékezik vissza régi munkatársaira is.

A kórházban eltöltött évek alatt, a gyerekosztályon, tejkonyhán, nagycsoportban, kiscsoportban és az újszülött osztályon is dolgozott. Munka mellett a család beteg tagjaival is sokat törődött. Kérdésünkre, hogy mi a hosszú élet titka a sok gyümölcs, zöldség, és a kerti munka volt a válasz.

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk